Fenerbahçe'nin Jorge Jesus transferinde nefes kesen son dakika gelişmeleri

fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un bütün şartlarını kabul ettiği ve son kararını vermesini beklediği teknik direktör Jorge Jesus için geri sayım başladı.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:20 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:20
1 / 19

Fenerbahçe'de gelecek sezon takimi çalistirmasi konusunda Jorge Jesus konusunda büyük bir beklenti var. Ancak Portekizli teknik adam, Flamengo konusundaki gelismelere göre kararini verecek.

2 / 19

Fenerbahçe’nin Jorge Jesus’a, Jorge Jesus’un da Flamengo’ya verdigi süre 2 gün sonra doluyor...

3 / 19

Portekizli teknik adam, ya ''evet'' diyecek. Atar topar Istanbul’a gelecek. Sözlesme imzalayacak. Çalismalara baslayacak. Ya da ''hayir'' diyecek.

4 / 19

Flamengo’nun koltugu sallanan Paulo Sousa’yi kovmasini bekleyecek. Taraftari gaza getirip, yeniden Rio ekibinin basina geçmek için sartlari zorlamaya devam edecek.

5 / 19

Bu arada O Dia gazetesine göre; Jorge Jesus ve Fenerbahçe birkaç haftadir görüsüyor. Ancak Portekizli teknik adam, Flamengo'ya dönmekle ilgileniyor. Bu yüzden Fenerbahçe ile görüsmeler durgunlasti.

6 / 19

Yerel gazeteci Jorge Nicola'nin verdigi bilgiye göre; Jorge Jesus’un menajeri Flamengo’da zor günler geçiren vatandasi Paulo Sousa'nin maruz kaldigi baskiyi yakindan izliyor.

7 / 19

Her an kovulmasini bekliyor. O yüzden Fenerbahçe ile mesafesini koruyor.

8 / 19

Brezilya gazeteci Gabriel Reis, "Jorge Jesus Fenerbahçe ile sözlesme imzalar" lafiyla sari-lacivertli takimi rahatlatti...

9 / 19

Jorge Jesus gittikten sonra bir daha kendini toparlayamayan Flamengo’da taraftar yönetime baski yapiyor

10 / 19

Pek çok Flamengo taraftari Jesus’un, Fluminense ile oynanacak Rio derbisinde takimin basinda olmasini istiyor.

11 / 19

Sportif direktör Marcos Braz ise daha önce Süper Lig’de Besiktas ve Basaksehir’de çalisan Carlos Carvalhal’i istiyor.

12 / 19

Öte yandan Flamengo’yu yakindan takip eden Brezilyali gazeteci Gabriel Reis, Fenerbahçe’nin yüregine su serpti. Flamengo’nun adaylarini Carvalhal’in disinda Cuca ve Leonardo Jardim olarak belirledi. Jorge Jesus’a yer vermedi.

13 / 19

Reis; “Bu adami artik [Paulo Sousa] kaldiramayacak oyuncular var. Hiçbir sey uydurmuyorum. Bu gerçek. Yönetim kurulunda Jorge Jesus'u isteyip sessizligini koruyan insanlar var. Bir süre sonra Fenerbahçe ya da baska bir kulüple sözlesme imzalar. Ardindan Flamengo Paulo Sousa'yi kovar. Sonra konusurlar. 'Ah, ama simdi sözlesmesi oldugu için onu takimin basina getirmek mümkün degil'. Jorge Jesus, Flamengo hayrani ama yönetim kurulunu dinlemiyor. Yönetimdeki bazi isimlerde kendilerinin üzerinde bir yönetici istemiyor” iddiasini ortaya atti.

14 / 19

Sao Paulo kulübünün eski baskani Andres Sanchez, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Portekizli teknik adam Jorge Jesus’a yüklendi.

15 / 19

Jorge Jesus, Brezilya’da çok popüler… konu dünyanin en fazla resmi taraftarina sahip takimi Flamengo olunca Brezilya basini Jorge Jesus’la ilgili hiç bir ayrintiya atlamiyor.

16 / 19

Son olarak Sao Paulo kulübünün eski baskani Andres Sanchez, Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u yalancilikla suçladi.

17 / 19

SporTV’de yayimlanan Bem, Amigos programina konusan Sanchez, Jesus’un Atletico MG ve Corinthians'in kendisini teklif yaptigi iddiasina, "Yalan söylemek bu. O bir yalanci. Menajeri Bruno Macedo. onu teklif etmek için dünyanin yarisini aradi. Duilio da (Corinthians'in su anki baskani) onunla konustu. Ancak ona teklif yapmadi. Macedo bir oyun oynuyor. Amaci fiyat artirmak. Jesus’un adini piyasada tutmak” ifadelerini kullandi.

18 / 19

Öte yandan; Jorge Jesus’un avukati Luis Miguel Henrique, CNN Portekiz’de katildigi programda ”Fenerbahçe baskani ile Jorge Jesus’un kimyasi tuttu. Empati kurabiliyorlar. Daha konusulacak çok sey var. Bir teklif oldugu ve Jorge'nin spor projesini daha yakindan tanima arzusu oldugu dogru… ancak ben daha fazla konusamam” dedi.

19 / 19

Bu arada dün gece Flamengo-Uni. Catolica arasinda oynanan Libertadores Kupasi maçinda Jorge Jesus diye tribünler inledi. Maç öncesinde Flamengo taraftarlari takim otobüsünü karsilarken Paulo Sousa’yi istifaya davet etti. Tribünlerde ise Jesus için pankartlar açildi.