Erkekler onunla yatmak değil, konuşmak istiyor

Birçok insanın seks işçilerinin tek bir rolü olduğunu ve bunun cinsel aktiviteleri içerdiğini düşündüğünü söyleyen Samantha X bazı erkeklerin sırf onlarla sohbet etmesi için ona binlerce dolar ödediğini iddia etti.

17 Mayıs 2022 Salı 11:15 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 11:15
1 / 12

Seks isçisi Samantha X, sektördeki büyük bir yanlis anlama hakkinda konustu. Avustralyali kadin, birçok insan seks isçilerinin tek rolünün müsterileriyle cinsel aktiviteler yapmak oldugunu düsünse de bunun böyle olmadigini iddia etti.

2 / 12

Samantha, erkeklerin gerçekten aradigi seyin duygusal bir bag oldugunu bilecek kadar uzun süredir sektörde oldugunu söyledi.

3 / 12

Kendisini yetiskin endüstrisinde tutan seyin iç çamasiri, yüksek topuklu ayakkabilar, ya da gerçekten para degil erkeklerle olan baglantisi oldugunu söyleyen kadin "Hayatin her kesiminden erkeklerin açildigini görme ve duyma ayricaligina sahibim." dedi.

4 / 12

Iki kitap yazan Samantha X, erkeklerin onunla paylastigi hikayelerinin ona kitaplarini yazmakta ilham kaynagi oldugunu söyledi.

5 / 12

"Bazen gerçekten ihtiyaçlari olan bir danisman oldugunda, erkeklerin yine de ücretimi ödemeleri beni her zaman, her zaman sok eder." diyen Samantha, onlara bir terapiste gitmenin çok daha ucuza geleceginden sik sik bahsetse de, müsterilerinin ona kendilerini yargilayacak bir terapistle görüsmek istemeyeceklerini söyledigini anlatti.

6 / 12

Eskiden bir gazeteci olan ve sonra seks isçiligi için 37 yasinda 9-5 isini birakmaya karar veren Samantha, terapist olmadigini ve bu durumlarla nasil basa çikilacagi konusunda egitimli olmadigini kabul ediyor, ancak 'dinlemek ve büyük bir kucaklama teklif etmek' için orada oldugunu söylüyor.

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!