Hollywood yıldızı Anne Heche hayatını kaybetti

Trafik kazasında ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen ABD’li oyuncu Anne Heche, yaşam destek ünitesi kapatılınca hayatını kaybetti.

13 Ağustos 2022 Cumartesi 10:50 - Güncelleme: 13 Ağustos 2022 Cumartesi 10:50

Yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen ama beyin ölümü gerçekleşen ABD'li oyuncu Anne Heche, yaşam destek ünitesi kapatıldıktan sonra öldü.

"CENNET YENİ BİR MELEK KAZANDI"

Heche'nin arkadaşı Nancy Davis, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, oyuncunun ölümünü duyurdu ve "Cennet yeni bir melek kazandı. Sevgi dolu, kibar, eğlenceli, sevimli ve güzel arkadaşım Anne Heche, cennete gitti. Onu çok özleyeceğim ve paylaştığımız tüm güzel anıları hatırlayacağım. Anne her zaman içimdeki en iyiyi ortaya çıkaran en nazik, en düşünceli insandı" ifadelerini kullandı.

Heche’nin 20 yaşındaki en büyük oğlu Homer, kendisi ve 13 yaşındaki üvey kardeşi Atlas adına bir açıklama yaptı:

“Kardeşim Atlas ve ben annemizi kaybettik. Altı günlük neredeyse inanılmaz duygusal dalgalanmalardan sonra, derin, sessiz bir hüzünle baş başa kaldım. Umarım annem acıdan kurtulmuştur ve onun sonsuz özgürlüğü olarak hayal etmeyi sevdiğim şeyi keşfetmeye başlamıştır. Altı gün boyunca binlerce arkadaşı, ailesi ve hayranları sevgilerini ilettiler. Bu süre zarfında babam, Coley ve üvey annem Alexi’nin desteği ve sevgisi için de minnettarım. Huzur içinde yat, seni seviyorum.”

Heche’nin eski sevgilisi Ellen DeGeneres, Twitter’da şunları yazdı: “Üzücü bir gün. Anne’nin çocuklarına, ailesine ve arkadaşlarına tüm sevgilerimi gönderiyorum.” Aktör Patricia Arquette ise “Huzur içinde yat Anne” diye tweet attı.

NE OLMUŞTU?

53 yaşındaki ABD'li oyuncu Anne Heche geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı ve entübe edildi. Kaza, Los Angeles'ın Mar Vista bölgesinde Heche'in evinin yakınlarında meydana geldi.

Los Angeles İtfaiyesi'ne (LAFD) göre, araç iki katlı bir eve çarptı ve şiddetli şekilde yanmaya başladı. Yangını tamamen söndürmek 65 dakika sürdü. Heche'in vücudunda yanıklar olduğu ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildiği belirtildi.

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!