24 Haziran Cuma burç yorumları! Günlük burç yorumları

24 Haziran Cuma burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor, neler yapmalısınız? sorularının cevabı haberimizde bulunuyor

23 Haziran 2022 Perşembe 21:32 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 21:32
1 / 12

Bir süre bulundugunuz yerden uzaklasmaniz size fayda saglayabilir. Huzur ve baris aramaya yöneldiginiz, vücudunuzu ve kafanizi dinlendirmek istediginiz bir devredesiniz. Kendinizle huzur içerisindeki karsi karsiya gelisiniz, kaynaklarinizi açik sekilde görmenize ve yapabileceklerinize karar vermenize yardimci olacak.

2 / 12

Bugün sizi sasirtan gelismeler olabilir. Özellikle güvendiginiz bir arkadasiniz yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Güveniniz bosa çikabilir ve kendi çikarlari ugruna sizi yari yolda birakabilir. Bu durum sizi üzse de isinizle ilgili konulara yansimamasina özen gösterin. Bu durum karsisinda yikilmis bir ruh haline girmekten ve mücadele gücünüzü engellemekten kaçinin.

3 / 12

Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu geçmiste problemler yasadiginiz ve zararlar gördügünüz insanlar. Onlarin tekrar size yaklasmalarina izin vermeniz ve onlarin gerçegi saklayan gülen yüzlerine itimat etmeniz sizi daha sonra fazlasiyla üzecektir. Öte yandan bugün karsi cinsin yogun ilgisi ruhunuzu oksayacak. Ama dikkat birden fazla insanin ilgisi dogru karar vermenize engel olabilir.

4 / 12

Hayatinizda ki netlesmelerle yolunuzu daha kararli bir sekilde çizip ilerleyebilirsiniz. Kendi isinizin sahibiyken sartlar degisti ise bu süre içinde yeninden yapilanabilir geçmiste birlikte çalistiginiz insanlarin destegini alarak önemli girisimlerde bulunarak basarili sonuçlar elde edebilirsiniz.

5 / 12

Bugün isinizdeki basarilarinizla ilgili hem takdir edilecek hem de ödüllendirileceksiniz. Size duyulan güveni bosa çikarmamak için daha dikkatli olmalisiniz. Uzun süreli uykusuzluklar sagliginizi olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Düzenli ve saglikli bir yasam için partnerinizin sözlerine kulak vermelisiniz.

6 / 12

Bekleyis bir sey getirmez. Bugün kendinizi hangi alanda ifade etmek istiyorsaniz o yönde ilerlemeli ve görüsmeler gerçeklestirmelisiniz. Gökyüzünün güçlü enerjilerini kendiniz için en iyi sekilde akillica kullanmaya bakin. Özel yasaminizda ise yeni bir iliskinin içinde iseniz beraber oldugunuz insani daha yakindan tanimaya çalisin ve gereksiz kiskançliklar yüzünden huzursuzluklar çikartmayin.

7 / 12

Bugün bilemediginiz konularda daha dikkatli olmanizda fayda var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayi stresler yasayabilirsiniz. Askta çekismeli durumlar olabilir. Ani çikislardan uzak durmalisiniz. Islerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Görüsmeleri netlestirmekte zorlanabilirsiniz. Alinan kararlarda daha sonra degisiklikler olabilir.

8 / 12

Bugün duygusal dünyaniz hareketli. Ask hayatinizda yenilikler aradiginiz bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte, degisik ortamlara özlem duyarak, hobi niteliginde çalismalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, bu seçenekler arasinda inatçi tavir sergilememeye çalisin. Çünkü; bu tür davranislar, sizi hiç nedensiz tartisma ortamina götürüyor.

9 / 12

Içsel sikintilarinizin tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklasmaniz. Duygularinizla hareket ediyor ve takintilariniz yüzünden bazi islerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. Islerinizde belirleyici davranmakla is potansiyelinizi arttirabilirsiniz. Bugün, aksam saatlerinde dostlarinizla bir araya geleceksiniz.

10 / 12

Bugün is hayatinizda bir süredir beklemeye aldiginiz isleri hizli bir sekilde çözmeniz gerekebilir. Ancak bugün özel yasaminizla ilgili konularin ön plana çikmaya aday. Uzun süredir devam eden ve kapanmayan bir konu iliskinizi olumsuz yönde etkiliyordu. Bu konuda lehinize yasanacak sürpriz gelismelere hazir olun.

11 / 12

Ay karsit burcunuzda ilerlerken kisisel isteklerinizi ön plana çikariyor ve ortak çalismalar içinde oldugunuz kisilerin size saglayacagi esnek kosullari göz önünde bulundurmak istiyorsunuz. Bugün isteklerinizde net ve farkli sartlar sunan bir kisi olarak karsi tarafin aklinda ikilem yaratmaniz mümkün.

12 / 12

Tüm güzelliginiz ve iyi niyetinizle çevrenize adeta isik saçiyorsunuz. Sizi dengesizlikle suçlayanlar, farkinizi daha sonra anliyorlar. Bugün Venüs ve Jüpiter'den aldiginiz olumlu etkiler sayesinde, istediginiz basariya ulasacaksiniz. Bazen isteklerinizde asiriya kaçmaniz sizi üzebilir. Daha temkinli olmalisiniz.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 23 Nisan günlük burç yorumları

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 23 Nisan günlük burç yorumları

Cem Yılmaz yine rahat durmadı: Serenay'ın göğüsleri bitti, Necla'nın zencefilleri başladı!

Cem Yılmaz yine rahat durmadı: Serenay'ın göğüsleri bitti, Necla'nın zencefilleri başladı!

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...