27 Mayıs Cuma burç yorumları! Günlük burç yorumları

27 Mayıs Cuma burç yorumları haberimizde yer alıyor. Burcunuza göre “Bugün sizi neler bekliyor?”, “Neler yapmalısınız?” sorularının cevabı haberimizde...

26 Mayıs 2022 Perşembe 21:48 - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 21:48
1 / 12

Bu günlerde daha fazla özgürlük ve kendiligindenlik arzusu büyük, ancak isinizle ilgili her seyi kontrol altinda tutma hirslariniz veya arzulariniz araya girerek gerilimlere yol açabilir. Bugün etkilesimlerinizde gerilim varsa, bunun gerçekten güçle ilgili oldugunu ve gerçek gücün baskalarini manipüle etmekten veya baskalari üzerinde güce sahip olmaktan degil, kendi dürtülerinizi ve kendi hayatinizi kontrol etmekten geldigini düsünün. Sinirlari zorlamaktansa onlara uymak daha iyidir.

2 / 12

Arzulariniz artik karmasik ve sizin davranislarinizi kontrol etmelerine izin vermektense, onlarin üzerinde çalismak ve onlari çözmek en iyisidir. Gizli tutmayi tercih ettiginiz veya konusulmayan bir sey ortaya çikabilir veya geçmisiniz zihninizde o kadar gerçek olabilir ki, simdiki zamana müdahale edebilir. Biraz zaman ayirirsaniz ve biraz öz farkindalikla, konunun özüne inebilir ve büyümenize yardimci olacak bir seye gözlerinizi açabilirsiniz.

3 / 12

Bugün, sizi sadece birakmaktan korktugunuz için asagi çeken bir soruna tutunmaniza yol açabilir. Arkadasliklarinizdan, sosyal hayatinizdan veya yeni projelerden keyif alma arzusu güçlüdür, ancak karisik endiselerle bunu yapmak zor olabilir. Bir telas içinde oldugunuzu hissettiriyorsa, rutinden bir mola vermeyi hedefleyebilirsiniz. Baskiya veya paranoyaya yenik düsmeye dikkat edin.

4 / 12

Bugün iliskilerde bazi engeller ortaya çikabilir. Insanlarin iletisimdeki süpheleri paranoyayi güçlendirerek kötü bir etki yaratabilir. Gömdügünüz veya görmezden geldiginiz seyler, asi ve beklenmedik sekillerde ortaya çikabilir. Hirslariniz bu günlerde motive edici ve hatta eglenceli, ancak baskalarini da beraberinizde yukari tasima arzunuz güzel olsa da size ayak bagi olabilir.

5 / 12

Etrafinizdaki dünyayi kesfetme, hayati daha spontane ve anlamli bir sekilde yasama, zihninizi genisletme ve farkli ortamlarin ve deneyimlerin tadini çikarma arzusu bugünlerde güçlü. Hareketlilik eksikligi veya yapilacak seylerden bunalmislik hissi olabilir. Görevleri devretmek, isinize veya rutinlerinize siki sikiya bagli kalmaktan kurtulmak veya is yükünüzü azaltmak, kesfetmek, genisletmek ve gelismek için daha fazla zaman bulmaniza yardimci olabilir.

6 / 12

Zihinsel mesguliyetiniz, romantik veya kisisel yasaminizda duygulari karmasiklastirabilir, sizi yeni hisler ve deneyimler kesfetmekten uzaklastirabilir. Bir yandan, yeni kesifler, arzular ve duygular hakkinda heyecan duyabilirsiniz ve diger yandan duygular karmasiktir ve güvenlik ihtiyaci sizi bazi maceralardan geri tutabilir. Kendinizi dogru veya yanlis, bir sey yapmak zorunda hissetmeyin ve kalbinize göre hareket edin.

7 / 12

Aileniz, yakin bir arkadasiniz veya partnerinizle ilgili duygularinizi, korkularinizi veya küskünlüklerinizi görmezden geliyor veya gömüyorsaniz, simdi firtina bulutlari olabilir. Gerginligin temelinde, sizi bir çikmazdan kurtaracak derin ve kalici degisiklikler yapma ihtiyaci olabilir. Ancak, bunu hemen yapmak için tüm baskiyi kendinize yüklememeye çalisin. Açik bir iletisim zor olsa da gereklidir.

8 / 12

Bugün ayni anda birçok sey oluyorsa biraz gerginlik hissediyor olabilirsiniz. Siklikla baskilara zihinsel olarak uyum saglayarak tepki verseniz de, daha fazla esneklik hedeflemek iyidir. Su anda yeterince takdir edilmediginizi hissetme egilimi olabilir ve durum böyle olsa da, bunu degistirmek için bir plan üzerinde çalismak, kendinizi zorlamaktan ve strese girmekten daha iyidir. Neyse ki, sorunlari çözmeye hazirsiniz ve basaracaksiniz.

9 / 12

Gün, bir iliskide duygularinizla veya para ve kaynaklarla ilgili endise duydugunuz bir konuda ruh halinizi etkiler. Sahip olduklariniza karsi biraz daha temkinli olmak ve korkularinizi ve duygularinizi anlamak için sabirli olmak mantiklidir. Dogrudan iletisimi tercih ediyorsunuz, ancak bugünün enerjileri belirgin sekilde dolambaçli. Su anda bagimsiz ve tarafsiz kalmak zor olabilir ancak basarilmalidir.

10 / 12

Kendinizle barisma ihtiyacinizi kabul etmez ve onurlandirmazsaniz, bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sorunlu alanlari düzeltmeye odaklanin, ancak her seyi hemen yapmak için kendinize baski yapmayin. Bununla birlikte, bugün ortaya çikan gerilimleri, kalici ve tekrar eden gerilimler oldugu için biraz incelemeyi hak ediyor. Bunlar muhtemelen, özel hayatinizda veya iliskilerinizde meydana gelen olaylar hakkinda kontrolün sizde olmadigi ile ilgili hayal kirikliklariyla ilgilidir.

11 / 12

Bugün küçük seylere veya küçük olaylara asiri tepki vermek kolaydir. Son derece tetiktesiniz ancak bunun asiri uyarilmaya veya gerginlige yol açmamasina dikkat edin. Durumlari çok siki kontrol etme isteginize karsi koymaya çalisin. Görmezden gelmeye çalistiginiz hayal kirikliklari bugün kendilerini belli edebilirler. Hassas bölgelerinizi anlamayi ve zihinsel döngüden kurtulmayi amaçladiginiz için, sahip oldugunuzu asla bilmediginiz arzulari ve istekleri kesfedebilirsiniz.

12 / 12

Hayatinizda bazi konularda sikici bir rutine bindiginizi düsünebilirsiniz ancak muhtemelen yakin zamandaki gelismeler isteseniz de istemeseniz de durumu daha karmasik bir hale getirecek. Arkadaslarinizla tekrar eden sorunlar yasiyorsaniz veya yeni projeler baslatiyorsaniz, daha önce yapilan hatalara karsi ekstra dikkatli olun. Iletisim her zaman açik olmayabilir ve alinganlik, ilerleme motivasyonunuzu düsürebilir.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi