70 milyonda bir ihtimal gerçek oldu! Aynı anda iki ikiz bebek bekliyor

ABD'de yaşayan Ashley Ness adlı bir kadın hamile olduğunu öğrendikten sonra ultrason kontrolüne gitti. Yapılan taramada ortaya çıkanlar herkesi şoke etti. Ashley bir değil tam dört bebeğe hamile olduğunu öğrendi.

1 Temmuz 2022 Cuma 12:29 - Güncelleme: 1 Temmuz 2022 Cuma 12:29
1 / 5

ABD'de soke eden bir olay yasandi... Massachusetts eyaletinde yasayan kuaför Ashley Ness (35) ile sevgilisi Val (47) subat ayinda hamile oldugunu ögrendi. Çift, bu haberden iki hafta ultrason kontrolüne gittiginde büyük bir sok yasadi. Çünkü Ashley, bir degil, dört bebege birden hamileydi.

2 / 5

Üstelik bu bebekler iki ayri tek yumurta ikizi olarak dogacak. Ikizlerin biri kiz, digeri de erkek olacak. Yani Ashley, iki çift ikiz dünyaya getirecek. Doktorlar, bu vakanin 70 milyonda bir görülebilecegini belirtti.

3 / 5

Zira Ashley’nin yumurtalarindan her ikisi de bölünmeden önce ayni anda döllendi. Bu da iki ayri tek yumurta ikiziyle sonuçlandi. Ashley için tasimak her geçen gün daha zor olacagindan doktorlar Ashley’yi agustosta doguma almayi planliyor.

4 / 5

Anne adayi haberi ailesi ve arkadaslariyla paylasmaya basladiginda, kimsenin ona inanmadigini, ancak dogruyu söyledigini anladiktan sonra son derece destekleyici olduklarini belirtti ve "Annem ve babam sevinçten bayildi. Ne kadar birbirlerine benzediklerini görmek için sabirsizlaniyorum. Su andan itibaren, içeride çok aktif olduklarini hissediyorum" dedi..

5 / 5

Ashley’nin önceki birlikteliginden bir kizi, Val’in de üç çocugu var. Bebeklerin isimleri de simdiden belirlendi: Kizlar için Chesley ve Chatham, erkekler için de Chance ve Cheston. Çift daha büyük bir eve geçmek ve büyük bir araç almak istiyor. Aile için yardim kampanyasi baslatildi.