Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi konusu ne?

Star TV ekranlarının yeni yaz dizisi Ah Nerede 1 Temmuz Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde Oktay Çubuk, Nil Keser, Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Merve Bengi, Derya Alabora ve Asena Keskinci gibi isimlerin yer aldığı Ah Nerede dizisi hakkında merak edilenlere haberimizin detayından ulaşabilirsiniz.

1 Temmuz 2022 Cuma 19:32 - Güncelleme: 1 Temmuz 2022 Cuma 19:32
Başrollerini Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı Yeşilçam'ın efsane filmi Ah Nerede diziye dönüştü. Dizinin başrollerinde, Oktay Çubuk ve Nil Keser gibi genç oyuncular karşımıza çıkacak. Yapımcı koltuğunda Suavi Doğan'ın oturduğu dizi sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor.
 
Ah Nerede konusu ne?
 
Bursa’lı geleneksel bir ailenin oğlu olan Ferit, kardeşleriyle birlikte İstanbul’da zevk ve sefa içinde yaşar. Üç genç kadını aynı anda idare eden bir kazanova olan Ferit, hayatını mükemmel bir denge üzerine kurmuştur. Ta ki yakalanana kadar…
 
Genç kadınların intikam almak için Ferit’i babasına ifşa etmesiyle, hayatı alt üst olur. Ferit’in hayatını geri almak için girdiği oyunda, ona yardım edebilecek tek kişi ise Zehra olacaktır.
 
Zehra ise oyunlardan çok uzak, ayakları yere basan, aklı başında biridir. Yıllar önce kendi hayatı alt üst olmuş, tıp fakültesini bırakmak zorunda kalmış,kendini ailesine adamıştır. Üniversiteden çıkan af ile hayatını geri kazanma şansı yakalar. Hayatları, aileleri ve yolları birbirinden tamamen farklı olan Zehra ve Ferit, çıkarları uğruna yollarını birleştirmeye çalışacaktır.
 
Ancak Ferit, kurduğu bu oyunda, asıl oyunun kendine oynandığından habersizdir.
 
Ah Nerede oyuncuları kimler?
 
Oktay Çubuk
 
Nil Keser
 
Derya Alabora
 
Ayşe Kökçü
 
Ferit Aktuğ
 
Korhan Herduran
 
Aycan Koptur
 
Asena Keskinci
 
Batuhan Sert
 
Miray Akay
 
Merve Nur Bengi
 
Ahsen Türkyılmaz
 
Tarık Pabuççuoğlu