Ankara'da sağanak yağış sele döndü! Mahsur kalanlar iş makinesiyle kurtarıldı

Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü; ev ve iş yerlerini su bastı. Yenimahalle ilçesinde suyla kaplanan yolda kalan minibüsteki yolcular, iş makinesi ile kurtarıldı. 11 kişi yaralandı. Ekiplerin mahsur kalanları kurtarma çabaları devam ediyor.

7 Haziran 2022 Salı 16:13 - Güncelleme: 7 Haziran 2022 Salı 16:13

Ankara’da öğle saatlerinden itibaren aniden bastıran kuvvetli yağış etkili oldu. Cadde ve yollar, biriken yağmur suyuyla göle döndü. Sürücüler, araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. Bazı dükkan ve evleri de su bastı.

11 KİŞİ YARALI

Ekipler su basan bir iş yerinden ise 11 yaralı vatandaşı çıkardı. Ekiplerin mahsur kalanları kurtarma çabaları devam ediyor.

İŞ MAKİNESİ İLE KURTARDILAR

Yenimahalle ilçesi İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) göle dönen yolda kalan minibüsteki yolcular için itfaiyeye haber verildi. Yolcular, iş makinesinin kepçesi ile tek tek minibüsten alınarak kurtarıldı.

LİSEYİ SU BASTI

Keçiören ilçesinde de caddeler, suyla kaplandı. Fetih Anadolu Lisesi'nin giriş katına dolan sel suları, 1 metre yüksekliğe ulaştı. Panik yaşayan öğrenciler, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı.

Kent genelinde etkili olan yağış nedeniyle Etimesgut, Sincan, Çankaya ilçelerinde de benzer görüntüler ortaya çıktı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 401 İHBAR GELDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 38.6 kilogram seviyesine kadar yükselen kuvvetli sağanak yağış sonucunda 401 ihbar ulaştığı ve derhal müdahale edildiği belirtildi. Altgeçitlerde hiçbir sorun yaşanmadığı kaydedildi.

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!