Beşiktaş peşinde! Benfica’nın istediği rakam belli oldu

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Haris Seferovic’in bonservisi belli oldu. Portekiz kulübü Benfica, bu transferden en az 6-8 milyonu kasasına koymayı planlıyor.

23 Haziran 2022 Perşembe 17:51 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 17:51
1 / 5

Önce Alexander Sörloth sonra Wout Weghorst derken Besiktas’ta santrafor arayislarinda adi öne çikan isim Haris Seferovic oldu. Isviçreli golcü için kollari sivandi. Görüsmeler hizlandi.


2 / 5

A Bola’nin haberine göre; Besiktas’in henüz gayri resmi bir sekilde devam eden Haris Seferovic ilgisinde ilk yaklasimi olumlu degil.

3 / 5

Benfica, Türk ekibinin önerdigi transfer modelleriyle ilgilenmedigi cevabini verdi. Ancak Portekiz ekibi satmak zorunda oldugu Seferovic için müzakereleri kapatmadi.

4 / 5

Benfica’nin Isviçreli golcü konusunda tek istemedigi 2024’te sözlesmesi bitecek oyuncuyu 1 sezon için kiralamak. Çünkü bu sezon basarili olamazsa son sezonunda kimseye satamayacak.

5 / 5

O yüzden Besiktas’in kiralama teklifine ancak kesin satin alma opsiyonu olursa sicak bakacak. Benfica’nin düsüncesi kulübün kasasina Seferovic’ten 6 ya da 8 milyon euro sokmak. Ayrica takimdan ayrilacagi için maas bütçesinde de ciddi bir rahatlama yaratacak.