Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 seçimi mesajı

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. Hemen ardından 2023 seçim zaferinin sembolü olacak 23 milyon üye hedefi ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir" ifadelerini kullandı.

16 Haziran 2022 Perşembe 16:34 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 Perşembe 16:34

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Seçim sürecinde her hafta bizim için hazine kıymetinde. Sahayı sıkı tutmalıyız. Yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Derdini anlatmak için başını kaldıran her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini görmesi için iyi çalışmalıyız. Muhalefetin her yalanını anında ifşa edecek bir çalışma tarzı izlemeliyiz. Gündemi tayin eden siyasetin başlıklarını belirleyen daima biz olacağız.

Siyasette her işin başı insan kaynağıdır. Üye sayısı 11 milyonu geçen bir partinin içinde sıkıntıya yol açan kişiler çıkabilir. Bunları hemen geri plana çekip kendilerinden başka alanlarda istifade etmeliyiz. AK Parti doğru insanı bulup onu öne çıkaracak kadar zengindir. Halka tepeden bakan, yaptığı görevi imtiyaz gören, telefonuna ulaşılamayan AK Parti yöneticisi olamaz.

"AK PARTİ'NİN KADERİ MİLLETİN KADERİ"

Milli iradenin muhafızı AK Parti'nin kaderi ile milletin kaderi etle tırnak gibi içiçe geçmiştir. Hiçbir şahsi menfaat hesabı bu ulvi misyonun önüne geçemez. Bileğini bükmeye vesayetçilerin gücü yetmediği bu partiyi içerden kimsenin yaralamasına izin vermeyiz. Her seçim bizim için rövanşı olmayan bir müsabaka gibidir. Önümüzdeki kritik sürecin hazırlıklarını yürütüyoruz.

23 MİLYON ÜYE HEDEFİ

Ülkemizin 81 şehrinde 85 milyon vatandaşımızın her birine ulaşma, her ulaştığımız insanın da gönlünü kazanma hedefiyle seçim gününe kadar çalışacağız. Kazanmak dışında bir ihtimal olmayan bir seçime daha gidiyoruz.  2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bu bizim için zor değil. 11 milyon üyemiz var. Her üyemiz bir üye sağlarsa seçimden önce seçimi kazandık demektir.

"BUNLAR MI TERÖRLE MÜCADELE EDECEK?"

Altılı masa diye milletin önüne konulan yapı sirk çadırına döndü. Masada oturanlar belli altında dolananları ne yapacağız? Geçmişlerini inkar pahasına o masada oturanları milletimizin vicdanına emanet ettik. Terzi kendi söküğünü dikemez de bunların diktikleri hiçbir sökük baki değil. Bunlar mı terörle mücadele harekatlarını yönetecek. Bunlar mı ülkemizin Akdeniz ve Ege'deki çıkarlarını savunacak. Bunlar mı ülkemizi Balkanlar'dan Kafkaslara dört bir yana kurulan tuzaklardan sağ sağlim çıkaracak. Bunlar mı küresel ekonomik krizi ülkemiz için fırsata çevirecek.

"ENFLASYONU DÜŞÜRECEK OLAN DA BİZİZ"

İnsanlarımızın geçim sıkıntısı olabilir. Bunu biz de tespit ediyoruz. Dünya bir girdaptan geçiyor. İnsanları geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istihdam sağlayacak olan da biziz. AK Parti ile yola devam edilmesini gerektirecek yüzlerce sebep sayabiliriz.

"FED'İN ADIMI SIRADAN BİR OLAY DEĞİL"

Son olarak Fed'in attığı adımı gördünüz. Neden acaba? ABD'de böyle bir adımın atılması sıradan bir olay değil. Salgında vakitlice aldığımız tedbirler sayesinde hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Vahim görüntülerin hiçbiri ülkemizde yaşanmadı.

İHRACATTA İKİNCİ HEDEF 1 TRİLYON DOLAR

Geçen yıl ihracatta 225 milyar doları aştık. Türkiye bu noktaya 36 milyar dolardan geldi. Hedefimiz önce 500 milyar dolar ihracat rakamına ulaşmak ardından bunu ikiye katlamaktır.

Salgında nasıl vatandaşımızı kaderine terk etmediysek şimdi de kimseyi yalnız bırakmıyoruz. Savaş nedeniyle tarihi zirveleri zorlayan petrol, doğalgaz ve emtia fiyatları konusnuda vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın yükünü hafifletmek için konut gazı fiyatında yüzde 82'ye varan sübvansiyon sağladık. Fahiş fiyat konusunda hukuki düzenlemeleri yapmayı sürdüreceğiz. Şu andaki küresel kriz ortamından ülkemizi çıkaracağız.

"TETİKÇİ AKADEMİSYENLER NE DERSE DESİN"

Mandacı ekonomistler, tetikçi akademisyenler ne derse desin. Türkiye nitelikli insan kaynağı, sağlam altyapısı ile 21. yüzyılın yükselen yıldızlarından biri olacak. Yeter ki biz bu süreçte umudumuzu asla kaybetmeyelim. Şu an aşılmaz görülen engeller önümüzden birer birer kaybolacak."

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi