Eski striptizci Prens Harry'nin iç çamaşırını satışa çıkarıyor

Geçmişte Las Vegas'ta Lady Dominique takma adıyla çalışan eski striptizci Carrie Reichert, Prens Harry'ye ait olduğunu iddia ettiği iç çamaşırını açık artırmaya çıkarıyor. Reichert, iç çamaşırına verilen tekliflerin 1 milyon dolara kadar çıkmasını umuyor.

9 Ağustos 2022 Salı 13:59 - Güncelleme: 9 Ağustos 2022 Salı 13:59

Prens Harry'nin Ağustos 2012'deki Las Vegas eğlencesi, sonraki gün gazete manşetlerini doldurmuştu. Eski striptizci Carrie Reichert, Prens Harry'nin kraliyet mücevherlerine kadar tüm kıyafetlerini çıkardığı ve çıplak halde bir kadına sarıldığı fotoğraflanan gece, o otel odasında bulunduğunu söyledi.

O dönem Las Vegas'ta Lady Dominique takma adıyla çalışan Reichert, Prens Harry'ye ait olduğunu iddia ettiği iç çamaşırını açık artırmaya çıkarıyor.

1 MİLYON DOLAR İSTİYOR

Independent Türkçe’nin haberine göre, olayın 10. yılına ithafen bu satışı yaptığını belirten Reichert, iç çamaşırına verilen tekliflerin 1 milyon dolara kadar çıkmasını umuyor.

Reichert'in Mirror'a konuşan temsilcisi, bu sayede Harry'nin eğlenceli yüzünü hatırlatmak istediklerini söyledi:

En azından bu iç çamaşırı Harry'nin nasıl biri olduğunu hatırlatıyor. Harry'nin "eğlenceli prens" olduğu zamanları. Ne kadar sıkıcı birisi oldu, çok yazık.

KENDİ KIYAFETLERİNİ DE SATACAK

Eski striptizci, o gece kendi giydiği elbiseyi ve mayoyu da satışa çıkaracak. Reichert, kendi kıyafetlerinden de 800 bin dolar kadar gelir elde etmeyi bekliyor.

İnternet üzerinden yapılacak açık artırma 11 Ağustos'ta Türkiye saatiyle 8.30'da başlayacak.

İç çamaşırı için teklifler 10 bin dolardan açılacak. Son teklif 800 bin doları geçerse, kazanana 24 karat altın kaplamalı 1996 tarihli bir şişe Dom Pérignon hediye edilecek.

1 milyonu geçti! Olgun Şimşek söyledi, Türkiye’nin yüreği titredi!

1 milyonu geçti! Olgun Şimşek söyledi, Türkiye’nin yüreği titredi!

Nilgün Belgün, sevişme itirafıyla gündemi salladı

Nilgün Belgün, sevişme itirafıyla gündemi salladı

Wanda Nara'dan olay yorum! Aklı fikri cinsellik

Wanda Nara'dan olay yorum! Aklı fikri cinsellik