Kahraman pilot! Düşen uçağı ormana indirdi, 7 kişiyi kurtardı!

Rus uçağı Antonov-30’un iki motorunda uçuş sırasında arıza meydana geldi. Hızlı bir şekilde karar alması gereken pilot, düşmekte olan uçağı ormana olabildiğince yumuşak indirmeyi başararak uçaktaki herkesi kurtardı. Zorlu iniş sonucu mürettebatın vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.

23 Haziran 2022 Perşembe 19:01 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 Perşembe 19:01
1 / 4

Rusya’da Yakutsk'tan Olenyok'a gitmekte olan ve patates, sogan, yumurta, meyve gibi çabuk bozulan besinleri tasiyan Antonov-30 tipi uçak Sibirya üzerindeyken radardan kayboldu.

2 / 4

Düstügü sanilan uçakta bir mucize yasandi. Iki motoru arizalanan uçagi, kaptan pilot Yevgeny Kudashov büyük bir ustalikla ormana indirmeyi basardi. Sert inis sonucu uçak büyük hasar aldi ancak içerideki 7 kisi sag salim kurtuldu.

3 / 4

Inis nedeniyle omurgasindan yaralanan yardimci pilot Vladimir Vinogradov, “Motorlar durdu. Kaptan dogru karari verdi. Çok tecrübeli, ustaca indirdi. Hepimiz ona yardim ettik, tüm ekip. Gördügünüz gibi can kaybi olmadi. Böyle bir kaptanimiz oldugu için çok sansliyiz” dedi.

4 / 4

Uçustaki diger yolcularda bazi küçük siyriklar ve morluklar meydana geldi. 67 yasindaki kaptan pilot Kudashov (fotografta soldan üçüncü) da kazayi morluklarla atlatirken, 49 yasindaki denizci Boris Lybkin'in sol bacagi ve ayak bilegi kirildi.

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Cem Yılmaz sahneye yeni dostu 'ayama-kuytayma köpeği' ile çıktı!

Cem Yılmaz sahneye yeni dostu 'ayama-kuytayma köpeği' ile çıktı!

Sıla Türkoğlu: 'Kadınların sessiz kalması beni çok üzüyor'

Sıla Türkoğlu: 'Kadınların sessiz kalması beni çok üzüyor'