Kazanın böylesi! Evlilik teklifi etmek isterken yüzüğü suya düştü

Britanya’da yaşayan Ross Bamber, kız arkadaşı Geri Ashforth’a evlenme teklifi etmek için bir Norfolk Gölü’nün kenarında sürpriz hazırladı. Tam o büyülü an yaşanırken talihsiz bir olay yaşandı. Bamber’in elindeki yüzük bir anda suya düştü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

30 Haziran 2022 Perşembe 16:45 - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 16:45
1 / 5

Britanya’da yasayan Ross Bamber isimli bir adam kiz arkadasina evlenme teklifi etmek için Watton kasabasindaki bir gölün yaninda bungolov kiraladi. Yere mumlar koyan ve romantik bir ortam hazirlayan Bamber, evlenme teklifi etmek için diz çöktügü sirada yüzügü elinden düsürdü.

2 / 5

Evlilik teklifini ölümsüzlestirmek isteyen Bamber, planinin suya düsmesini çekmis oldu. TikTok’ta paylastiklari videoyu milyonlarca kisi izledi.

3 / 5

Kiz arkadasi Geri Ashforth’u göl kiyisina götüren Bamber, yüzük kutusunu açti ve kiz arkadasinin önünde diz çöktü. Bamber, “Geri’ye gözlerini kapamasini söyledim. Tam kutuyu açarken gözlerini aç dedim ve o sirada yüzük disari firladi. O an çok kötü hissettim” dedi.

4 / 5

Erkek arkadasinin evlilik teklifi planinin suya düsmesi üzerine Ashforth da, “Ross’un evlenme teklif etmek üzere oldugunu düsünüyordum ama böyle bir teklif olacagini düsünmemistim. Gözümü açtigimda yüzügün düstügünü görünce içim gitti” diye konustu.

5 / 5

Arkadaslari çiftin yanina gidip suda yüzügü aradi ancak bulamadi. Bunun üzerine bir gün sonra baska bir yüzük satin alan çift, ayni yerde bir kez daha evlenme teklifi sahnesini canlandirdi.

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı