Kerem Aktürkoğlu gidiyor! Torrent Kerem’in boşluğunu böyle dolduracak!

Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nu Fransız ekibi Lyon istiyor. Kerem’in gitmesi durumunda Torrent, onun boşluğunu Yunus Akgün’le doldurabileceğini söyledi.

15 Mayıs 2022 Pazar 13:59 - Güncelleme: 15 Mayıs 2022 Pazar 13:59
1 / 7

Lyon’un Kerem için yaptigi resmi teklif Burak Elmas’in elinde... Mesut Özil konusunu Ali Koç’la görüsmek için Istanbul’a gelen menajer Erkut Sögüt, Elmas’a, Kerem için Lyon’dan teklif getirdi. Kabul etmesini istedi.

2 / 7

Elmas ise su anda bunu düsünecek durumu olmadigini, kararin yeni baskanda oldugu ileterek Sögüt’ü de Kerem’i de kizdirdi.

3 / 7

Hem Kerem’i hem de Sögüt’ün ilgisini çeken müjde ise Torrent’ten geldi.

4 / 7

Katalan teknik adamin Burak Elmas ve yeni baskana verilmek üzere hazirladigi raporda Kerem’e de yer ayirdi.

5 / 7

Elmas’in daha önce yaptigi konusmada kulübün zor durumda oldugundan bahsedip, ''oyuncu satmamiz gerek'' sözlerinden yola çikan Katalan teknik adam, ''Kerem satilabilir. Yunus Akgün’le o boslugu doldurabilirim'' ifadelerini kullandi.

6 / 7

Dünyadaki tüm takimlarin talipleri varken oyunculari sattigini raporuna yazan Torrent’in, “Isteyen takimlar var. Ciddi teklifler de aliyor. En iyi oyuncum. Ancak kulübü de düsünerek satisina izin vermeliyim” dedigi ögrenildi.

7 / 7

Torrent’in bu raporu hem Hamamcioglu, hem de Öztürk’ün elinde. Iki baskan adayi yeni getirecekleri hocayla bu raporu paylasacaklar.