Merve Boluğur: Tektaşı severim ama kocam alsın

Nişantaşı'nda mücevher mağazalarını dolaşırken görüntülenen Merve Boluğur, "Kendi kendime evleniyorum" dedi. Boluğur'dan ayrıca ilginç bir 'tektaş' açıklaması geldi.

28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:50 - Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:50
1 / 10

Nisantasi'nda mücevher magazalarini dolasirken objektiflere poz verip, "Kendi kendime evleniyorum" diye espri yapan Merve Bolugur, uzun süredir özel hayati, uzak kaldigi dizi setleri ve müzik kariyeriyle ilgili de çarpici açiklamalarda bulundu.

2 / 10

Yaz sezonunu geçtigimiz günlerde Izmir Çesme'de açan Merve Bolugur, aslinda 'yaz insani' olmadigini, tercihinin sonbahar oldugunu söyledi: Sezonu erken açtim, aslinda ben yagmur seviyorum, yagmurcuyum. Dogum günüm 16 Eylül oldugu için belki de bilmiyorum.

3 / 10

Geçtigimiz günlerde bir tek Marilyn Monroe rolü için setlere dönebilecegi söyleyen oyuncu, 4 Agustos 1962 tarihinde hayatini kaybeden dünyaca ünlü isim kadar çekici oldugunu iddia etti.

4 / 10

Son olarak 'Içimdeki Firtina' (2017) dizisinde kamera karsisina geçen Merve Bolugur, "Marilyn dönemine damga vurmus ikonik bir kadindi. Benzer yanlarimiz; o çekici bir kadindi, ben de fena degilim hani, ben de kendimce efsaneyim” dedi.

5 / 10

Oyuncu söyle devam etti: “Öldükten sonra konusulan ve örnek gösterilen biri, bir oyuncu için böyle bir karakteri oynamak zevkli olur. Dizi saatleri ile ilgili biraz kilim, bizim sektör yorucu. Zevk alacagim böyle bir rol olursa düsünürüm oyunculugu.”

6 / 10

Bir süredir single çikarmak için hazirlik yapan Bolugur, müzige nasil basladigi konusunda dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, bu konuda söyle konustu:

7 / 10

Arenjemi, bestemi kendim yapiyorum. Henüz çikmadi sarkilar, sözlerini ben yaziyorum, besteyi de 'Kendim yapayim' dedim, klibi de ben çekecegim galiba. Ben öyle biraz özgür kafayim ya kendi kendime istedigim vakit elime kagit kalemi aliyorum, yazmayi da seviyorum. Yazdigim birçok sarki var ama onlardan birini çikaracagim artik.

8 / 10

Begenilsin yada begenilmesin inanin umurumda bile degil. Ben bunu kendim için ve köpegim için yapiyorum, onun anisina yaptigim bir sey. Vefat etmisti. Ona verdigim söz gibi aslinda, klip çekersem köpegimle alakali bir sey var. Bu karari almamda bunlar etkili oldu.

9 / 10

Mücevher sevdigini, ancak kendisinin almayi tercih etmedigini dile getiren 34 yasindaki güzel, kuyumcularin oldugu bir pasajda görüntülenince, "Evleniyorum kendi kendime" diye espri yapti ve "Pirlanta çok severim ama kendim almam. Normalde taki takmayi sevmem, rahatima düskünüm. Yok valla kocam alsin tektasi, onu da ben düsünmeyeyim artik" açiklamasinda bulundu.

10 / 10

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı