Meteoroloji'den uyarı! Şemsiyeleri hazırlayın, sağanak yağmur geliyor!

Türkiye'de hava sıcaklıklarının artmasının ardından bu sefer de sağanak yağış geliyor. İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde bugün ve özellikle cuma sağanak yağış bekleniyor.

3 Ağustos 2022 Çarşamba 15:05 - Güncelleme: 3 Ağustos 2022 Çarşamba 15:05

Ülkemizde sıcak havalardan bunaltan vatandaşları biraz da olsa sevindiren bir haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen son tahminlere göre başta İstanbul ve çevresi olmak üzere, Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde bugün, yarın ve cuma sağanak yağış beklendiği ifade edildi.

Meteoroloji'ye göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurdun kuzey kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kısa kolluları dolaba atın, montları çıkarın! Meteoroloji gürül gürül gelecek sağanağın tarihini verdi

RÜZGAR YER YER KUVVETLİ OLACAK

Genellikle kuzeyli, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKAT

Rüzgarın; Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu