Meteoroloji'nin uyarısı sonrası iptal haberleri peş peşe geldi

Marmara Bögesi'nde beklene yağış başladı. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Çanakkale'de, Gökçeada ve Bozcaada'ya bugünkü bazı feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi. BUDO da bazı seferlerini iptal etti. Etkisini artıran yağışın ardından İstanbul'da trafik yüzde 85'e ulaşırken bazı bölgelerde de durma noktası geldi.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 18:03 - Güncelleme: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 18:03

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli hatlarında bugün yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Buna göre, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 21.00, Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 19.00 ve 22.30'daki seferler iptal edildi. Ayrıca Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 20.00 ve Geyikli'den Bozcaada'ya saat 22.00'de yapılması planlanan ek seferlerin de iptal edildiği açıklandı.

BUDO'NUN DA BAZI SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava şartları sebebiyle BUDO da, bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) iptal edilen seferler şu şekilde: "Saat 17.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 17.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 20:00’daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 20:00’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi “

TRAFİK YÜZDE 85’E ULAŞTI

Etkisini artıran yağışın ardından İstanbul'da trafik yüzde 85'e ulaşırken bazı bölgelerde de durma noktası geldi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE BALKON ÇÖKTÜ

Beylikdüzü’nde şiddetli rüzgardan dolayı 10 katlı bir binanın 8’nci katındaki balkonu çöktü. Konuyla ilgili konuşan site sakinlerinden Celal Sönmez, “5-6 yıl Önce o balkonun sıkıntılı olduğu belediyeye söylenmişti. Bugün de ansızın yıkıldı. Fırtınanın oluşmasıyla beraber oluştu. Birden yıkıldı çöktü. Yaralı vesaire yoktu. Havalar sıcak olsa çocukların oyun oynama yeriydi” dedi.

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!