Nwakaeme için son düello! Trabzonspor mu Fenerbahçe mi?

Trabzonspor, şampiyonlukta büyük katkısı bulunan Nwakaeme’yi takımda tutmak için her yolu deniyor. Ancak daha yüksek teklifle gelen Fenerbahçe, Nijeryalı futbolcunun kafasını karıştırıyor.

27 Mayıs 2022 Cuma 12:42 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 Cuma 12:42
1 / 5

Trabzonspor, Nwakaeme için son bir tur görüsme daha yapacak… Eger sonuç alinamazsa kendisine tesekkür edilecek. Istedigi takima gitmesine izin verilecek.

2 / 5

Baskan Ahmet Agaoglu son görüsme için Nwakaeme’nin menajeri Ramadani’yi Istanbul’a davet etti. Kendisine yeni bir teklifleri oldugunu anlatti. Oyuncunun sampiyonlukta önemli payi oldugunun altini çizdi. Sartlari sonuna kadar zorlayacaklarini söyledi.

3 / 5

Fenerbahçe’nin masada duran 3.5 milyon Euro’su var. Trabzonspor’un ise maksimum rakami 2.25 milyon euro. Agaoglu’nun son görüsmede Ramadani’ye ne teklif sunacagi, nasil ikna etmeye çalisacagi ise merakla bekleniyor.

4 / 5

Ramadani’nin gelecek hafta Agaoglu ile görüsme yaptiktan sonra Istanbul’dayken Fenerbahçe ile de görüsüp son noktaya koymasi bekleniyor.

5 / 5

Bu arada Ali Koç, Nwakaeme için; “Anthony Nwakaeme 13-14 maç kaçirdi, yasi var. Nwakaeme yasli ama Allah var, Trabzonspor'a transfer oldugundan beri verilen parayi hak etti. Türk futboluna renk katti" dedi.