Sinan Özen evli mi, kaç yaşında? Sinan Özen kimdir, aslen nereli?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla her hafta cumartesi ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da birbirinden önemli konuklarıyla müzik şöleni oluşturacak. Şarkılar Bizi Söyler de bu hafta Hakan Altun yeni albümünün şarkılarını ilk defa seslendirecek. Uzun Yol Şarkıları konsepti ile ekrana gelecek olan programın bu haftaki konukları arasında sevilen isim Sinan Özen de yer aldı. Sinan Özen kimdir?

21 Mayıs 2022 Cumartesi 18:30 - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 18:30
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar konuk olacak. Şarkılar Bizi Söyler de bu hafta Hakan Altun yeni albümünün şarkılarını ilk defa seslendirecek.
 
Sinan Özen kimdir?
 
Sinan Özen 1 Mart 1964'te Türkiye'nin Rize, Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu İstanbul'da bitirdikten sonra eğitimine Rize Endüstri Meslek Lisesi torna tesviye bölümünde devam etti. Müziğe olan tutkusu yüzünden mesleğini bırakarak müzik dünyasına atılmaya karar verdi. 1981 yılında ses yarışmasına katıldı. Fakat yarışmayı kazanmasına rağmen, hiçbir teklif almadı. Müzisyen arkadaşının vesilesiyle tanıştığı konservatuvar hocası Süheyla Altmışdört'ten nota ve solfej dersleri, bestekâr İrfan Özbakır'dan ud ve nota solfej dersleri aldı. 1982 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı'na girdi. 1989 yılında "Rüyalarım Olmasa" albümü ile profesyonel müzik hayatına başladı.
 
1989-2016 yılları arası biri Türk Sanat Müziği albümü olmak üzere 17 albüm, 5 Tekli çalışmasını piyasaya sürdü. Son teklisi Sevişmeliyiz’e klip çekti. Klip Acara Özerk Cumhuriyeti’nde bulunan Batum kentinde çekildi. Sinan Özen 2016 yılında hayranı olan Burcu Kartal ile nikah masasına oturdu. Çiftin 2020 yılında ikiz bebekleri dünyaya gelmiştir.
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi