Son Dakika: İtalya'daki helikopter kazasında 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İtalya’nın Modena bölgesinde, 9 Haziran’da içinde 4’ü Türk vatandaşı 7 kişiyle birlikte kaybolan helikopterin yeri belirlendi. Helikopter kazasında 4'ü Türk, 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

11 Haziran 2022 Cumartesi 15:15 - Güncelleme: 11 Haziran 2022 Cumartesi 15:15

İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan önceki gün yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding’in üst düzey çalışanları Arif Cez, İlker Uçar, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi helikopterin yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolduğu bildirilmişti.

Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü helikopterle ilgili acı haber az önce geldi. İtalyan Ansa haber ajansı helikopterdeki 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi.

ECZACIBAŞI HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Eczacıbaşı Holding "Helikopter kazasında cansız bedenlere ulaşıldığı bilgisi bize resmen iletilmedi" açıklamasında bulundu.

ÇAVUŞOĞLU: DÜŞTÜĞÜ BÖLGE BELİRLENDİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yaptığı açıklama ile İtalya'da kaybolan helikopterin düştüğü yerin tespit edildiğini duyurmuş ve "Maalesef İtalya'da bir helikopter kazası meydana geldi. Biraz önce haber geldi. Büyükelçimiz ve Başkonsoloğumuz bölgede. Modena Valiliği açıklama yaptı. Helikopterin düştüğü bölge bulunmuş ama içindekiler hakkında henüz bilgi yok. Bilgi geldikçe sizinle paylaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi