Trabzonspor, kupasına kavuştu

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen görkemli törenle aldı.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 23:40 - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 23:40
1 / 11

Bordo-mavililer, Medical Park'ta gerçeklestirilen törenle kupasina kavustu. Kupa seremonisi öncesinde futbolcular ve aileleri saha içindeki tribünde yerlerini aldi. Kutlama programi için dev boyutlarda bir sahne kuruldu. Kutlamalar için stadyum kapilari saat 16.00 itibariyla açildi.

2 / 11

Kutlamalarda Apolas Lermi, Bilal Hanci, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoglu, Ibrahim Can, Ihsan Es, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloglu, Nazli Hacialioglu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik sahne alacak. Sanatçi performanslarinin ardindan program, kasketliler horonu, Kuzeyin Usaklari ekibinin horon gösterisi ve sürprizli kolbasti ile devam etti.

3 / 11

Sampiyon futbolcular kendi seçtikleri parçalar esliginde Zafer Yolu’ndan geçerek sahneye çikmasiyla yasandi.

4 / 11

Bordo-mavili takimin yabanci oyunculari ülkelerinin bayraklariyla sahneye çikti. Teknik ekibin ardindan Abdul Avci sahneye çikti. Kulüp Asbaskani Ertugrul Dogan'in ardindan sahneye baskan Ahmet Agaoglu çikti.

5 / 11

Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, kupa töreninde açiklamalarda bulunarak, "Bu çografya çok uymayan bir söz söylemistik. 3 sene sabredin 4 sene bu takimi ayakta alkislayacaksiniz demistim. Simdi bu takimi ayakta alkislayin. Bu kulübün arkasindaki en büyük güç sizsiniz. Kendi yanlislarimizi kendi hatalarimizin üstünü örtmek için ne baska takimlara ne baska kurumlara satastik. Yanlislar bizim hatalar bizimdi. Sizlerden aldigimiz güçlü bugün bu zafer tablosunu yasiyoruz. Karakterimizle yanyana olduk ve bugün bu zaferi yasiyoruz. Dünyanin dört bir yaninda bu kupayi kaldirmamizi bekleyen içlerindeki ates hiç dinmeyen taraftarimiza tesekkür ediyorum. Bu sampiyonluk için küllerinden dogdular dediler. Küllerimizden dogmadik. Ezberi bozduk gerisi gelecek" ifadelerini kullandi.

6 / 11

Baskan Ahmet Agaoglu'nun konusmasinin ardindan bordo-mavililer madalyalarini aldi. Ardindan Trabzonspor kaptani Ugurcan Çakir ve oyuncular sampiyonluk kupasini Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Servet Yardimci ve Spor Toto Teskilat Baskani Bünyamin Bozgeyik'in ellerinden alarak, sampiyonluk kupasini kaldirdi.

7 / 11

Bordo-mavililer, sampiyonluk kupasini kaldirdiktan sonra sahne sovu, Demet Akalin ve dansçilarinin performansi ile devam etti. Havai fisek, isik ve lazer sovlariyla renklenen kutlamalar, dünden bugüne Trabzonspor'a emek vermis pek çok degerli ismin katilimiyla sampiyonluk kutlamasi sona erdi.

8 / 11

9 / 11

10 / 11

11 / 11

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!