Türkiye'ye hayran kaldılar! Kadın voleybolcular büyüledi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 'Beach VW Pro Tour Kuşadası Challenge' dört gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlara sahne olurken, turnuvaya katılan kadın voleybolcular güzellikleri ve sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Kanada Kadın Milli Takımı oyuncuları, "Burayı çok sevdik. Deniz ve kumsal harika. Gelecek sene yine burada olmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

24 Mayıs 2022 Salı 14:16 - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 14:16
1 / 9

Aydin Kusadasi'nda 33 ülkeden yaklasik 200 sporcunun katilimiyla 19 Mayis'ta baslayan dev turnuva pazar günü oynanan final maçlari ile sona erdi.

2 / 9

Uluslararasi birçok spor kanalinin maçlari canli olarak yayinladigi organizasyonda erkeklerde Isveç, kadinlarda ABD sampiyonluk kupasini havaya kaldirdi.

3 / 9

Organizasyona Çekya, Almanya, Kanada, Isviçre ve Danimarka'dan katilan kadin voleybolcular, güzellikleriyle izleyicilerin ilgi odagi oldu.

4 / 9

Sicak havaya dayanamayan sporcular, maçlardan arta kalan zamanlarda bol bol güneslendi. Kusadasi'nin gönüllü turizm elçileri de olan kadin voleybolcular kente hayran kaldi.

5 / 9

Kanada Kadin Milli Takimi oyunculari, "Burayi çok sevdik. Deniz ve kumsal harika. Gelecek sene yine Kusadasi'nda olmayi çok istiyoruz" derken, ABD'li oyuncular, "Daha önce hiç Türkiye'ye gelmemistik. Kusadasi da Sevgi Plaji da mükemmel" ifadelerini kullandi. Isviçreli voleybolcular ise "Kusadasi'nda herkes arkadas canlisi. Dört gün boyunca harika bir turnuva geçirdik" dediler.

6 / 9

7 / 9

8 / 9

9 / 9