Ukrayna işgali nedeniyle görevi bırakmıştı! Zehirlendiği şüphesi!

Kremlin'in eski Genelkurmay Başkanı ve Putin’in Özel Temsilcisi Anatoly Chubais, kısmen felç geçirdi ve gözlerini kapatamaz hale geldi. Chubais’e Guillain-Barré sendromu teşhisi konulsa da Rusya tarafından zehirlendiğinden şüphe ediliyor.

4 Ağustos 2022 Perşembe 11:01 - Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe 11:01

Eski Genelkurmay Başkanı ve Putin’in Özel Temsilcisi Anatoly Chubais, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e en yakın isimlerden biriydi. Chubais, Rusya’nın işgali sonrası görevi bıraktı. 67 yaşındaki Chubais, şüpheli bir şekilde rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Şu anda İtalya’nın Sardinya adasındaki bir hastanede bulunan Chubais’e çok nadir görülen bir sinir sistemi hastalığı olan Guillain-Barré sendromu teşhisi konuldu. Chubais’in kısmi felçli olduğu, bu nedenle gözlerini kapatamadığı belirtildi.

HASTALIKLARI TAKLİT EDEN ZEHİR İDDİASI!

Ancak olayla ilgili korkunç şüpheler de var. Anatoly Chubais’in Rusya tarafından zehirlendiği ihtimali üzerinde duruluyor. Batı medyası, Rusya’nın gerçek hastalıkları taklit edebilen zehir oluşturmak için çalışmalar yaptığını öne sürüyor. Gazeteci ve eski cumhurbaşkanlığı seçim adayı Ksenia Sobchak'a göre, tehlikeli madde giysisi giyen uzmanlar, Chubais’in hastalandığı yeri kontrol etti.

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Banu Alkan, kafayı Hadise'nin göğüslerine taktı

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Arda Güler’de de var! Arap sevgiliden Naomi’ye 12 milyonluk armağan!

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı

Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı