Ünlü fenomen Courtney Clenney, sevgilisi Christian Obumseli'y öldürdü

Instagram'da iki milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü fenomen 25 yaşındaki Courtney Clenney, erkek arkadaşı Christian Obumseli'yi öldürmekten tutuklandı.

10 Nisan 2022 Pazar 18:04 - Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar 18:04
1 / 7

Komsunun haber vermesi üzerine polis eve geldi. Modeli her tarafi kanli bi sekilde soka girmis halde balkonda otururken buldu. erkek Erkek arkadasi Christian Obumseli'nin ise içeride cansiz bedeninin kanlar içinde yerde yattigi belirlendi.

2 / 7

Polise verdigi ilk ifadede Courtney Tailor takma adiyla da bilinen 25 yasindaki Clenney'nin Pazar günü Miami'deki apartmanlarinda çikan bir siddetli kavgada erkek arkadasi Christian Obumseli'yi omzundan biçakladigini itiraf ettigini ve sonrasini hatirlamadigini söyledi.

3 / 7

Intihar edecegini söylemesi üzerine ünlü modelin hareketlerini süpheli bulan polis genç kadini hastaneye yatirdi. Akli dengesinin yerinde olup olmadiginin tespiti için çalisma baslatilirken polis de olayin neden kaynaklandiginin arastirildigini, bir tecavüz ya da dayak olup olmadiginin arastirildigi, simdilik resmi bir cinayet suçlamasinin olmadigi açiklandi.

4 / 7

Çiftin arkadaslari Christian Obumseli'nin zaman zaman Courtney Clenney'e siddet uyguladigina sahit olduklarini ancak olayin buralara kadar gelecegini hiç tahmin etmediklerini söylediler.

5 / 7

6 / 7

7 / 7

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu

Dilan Polat'ın kaynanası "1 Milyoncu" oldu