Uzayda uyumak isteyen! Geceliği 2 bin 300 TL

Tayland’da uzay temalı ilk otel açılmaya hazırlanıyor. Tasarım ve dekorlarla müşterilerine uzaydaymışçasına bir his yaşatacak otelin gecelik fiyatı ise sadece 2 bin 300 TL.

19 Mayıs 2022 Perşembe 18:08 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 Perşembe 18:08
1 / 7

Otelcilik sektöründe farkli arayislar, ilginç konseptleri ortaya çikariyor. Tayland’in Bangkok sehrinde bu yil açilmasi planlanan otel de bunlardan biri. Ülkenin ilk ‘uzay’ temali oteli müsterilerini agirlamaya hazir.

2 / 7

Galaktik su parki ve yildizlarla aydinlatilmis tavanlar ile yeni uzay temali otelde kalanlar, ilginç bir deneyim yasamis olacak.

3 / 7

490 odali otel, 11.500 metrekarelik devasa bir su parkina sahip.

4 / 7

Fütüristik mobilyalar ve kavisli duvarlar bir uzay gemisini andirirken, her odada bir galaktik hali yer alacak.

5 / 7

Otel ayrica dört bölgeye ayrilmis devasa bir Uzay Su Parki'na da ev sahipligi yapacak. Bir selale magarasi, bir orman jakuzisi ve 330 metre uzunlugunda bir nehir içeren bir dag bölgesi ve çocuklarin iki su kanali boyunca uçabilecekleri bir uçan kaya bölgesi.

6 / 7

Günes sistemimizden ilham alan mini uzay golf sahasi ve su parkinin ortasinda özel gece isik gösterilerinin yapilacagi dev bir agaç var.

7 / 7

Uzay oteli Virgin Galactic’in 3 buçuk milyon TL’lik biletlerinin aksine bu otelde gecelik fiyatlar oldukça uygun. Otelde bir gece kalmanin bedeli 2 bin 300 TL.

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı