Afra Saraçoğlu'ndan samimi açıklamalar

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Yeşilçam' dizisinde rol alan genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunumuyla Youtube'da yayınlanan 'Teras Noir' programında samimi açıklamalarda bulundu.

24 Mayıs 2022 Salı 21:02 - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 21:02
Afra Saraçoğlu, “Doğum günlerinde aşırı eğlenen bir doğum günü insanı mısın, yoksa tüm ilgi sende olduğu için gerilip sıkılan biri misin?” sorusuna yanıt verdi.
 
"BAŞ BAŞA DİYE NEDEN VURGULUYORSUN?"
 
Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan 24 yaşındaki güzel, “Doğum günü kutlamalarına, uğraşlarına veya mekan ayarlamalarına beni seven insanları kırmamak için bir şey söylemiyorum. Ancak evde de kutlasak benim için yeterli olan bir durum. Biraz geriliyorum bu uğraştan açıkçası. En son hatta 10 Mayıs’ta Mert’in (Yazıcıoğlu) doğum günüydü, ailesi arkadaşları gelecek. Mekan baktığım sırada Mert’e ‘Yarın yemek yiyelim baş başa’ dedim. Sanırım ben sürpriz yapamıyorum ya da hep çaktırıyorum. Çünkü neden ‘Başbaşa yemek yiyelim’ dersin ki yani ‘baş başa’ diye neden vurguluyorsun? Benim cümlem de değildir bu arada hiç. Mesela arabada gidiyoruz, telefon arabaya bağlı ve ekranda sürekli arkadaşlarından doğum günü sürpriziyle ilgili gelen mesajlar düşüyor. Yani benim de çaktırmadan pek yapabildiğim şey değil sürpriz doğum günü kutlamaları” ifadelerini kullandı.
 
HAYALİNDEKİ ROLLERİ AÇIKLADI
 
Saraçoğlu, “Israrla veya hırsla oynamayı arzu ettiğin bir rol var mı?” sorusunu ise “Öyle bir şey istesem de şartlar el vermiyor. İçimi gıcıklayan, arzu ettiğim bir rolü oynamaya sektör koşulları pek elverişli değil açıkçası. Sosyopat bir karakter örneği verebilirim; 'Otomatik Portakal'daki 'Alex' karakterini oynamak isterdim. Ancak şartlar el vermediği için böyle şeyleri istemiyorum hayal kurup üzülmemek adına. Bir ara 'Mean Girls'te de oynamak istiyordum, öyle bir karakter oynamak şahane olurdu. Ancak sektörün pek alakası olmadığından artık bunlarla ilgili hayal kurmuyorum" şeklinde cevapladı.
 
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi