Cesur pozları çok beğenildi!

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, bir bikini markasıyla anlaştı. Reklam çekimleri için objektif karşısına geçen ünlü isim, peş peşe paylaştığı kareleriyle görenleri kendine hayran bıraktı.

10 Mayıs 2022 Salı 21:50 - Güncelleme: 10 Mayıs 2022 Salı 21:50
Güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen 27 yaşındaki dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Zayn Malik ile altı yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ekim ayında noktalamıştı. Hadid'den bir çocuğu olan Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı.
 
YENİ FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI
 
Gigi Hadid, son olarak 74,1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından anlaşma yaptığı bir bikini markası için çekilen karelerini peş peşe yayınladı.
 
Güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakan Hadid'in bu gönderisine, 900 binden fazla beğeni ve 2 bine yakın yorum geldi.
 
Takipçileri, fit haliyle dikkat çeken modele, "Bu gezegende tanıdığım en güzel kadın", "Bugün itibarıyla Gigi, Bella'dan (Hadid) üstündür", ve "Tanrıça" gibi mesajlar yazdı.
 
Hadid, bu fotoğraflarıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı.
 
 
KAŞLARINI BEYAZLATTI
 
Öte yandan ünlü isim, önceki haftalarda balkonda kameralara yansımıştı. Dünyanın en çok kazanan modellerinden Hadid, son haliyle görenleri şaşırtmıştı. Yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmayan Gigi'nin, moda adına kaşlarını beyazlattığı öğrenilmiş; ünlü modelin son hali beğenilmemiş ve sosyal medyada çok sayıda yorum almıştı.
 
Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!