Danla Bilic aşka bir şans daha verdi! Sevgilisiyle barıştı

Fenomen Danla Bilic, birkaç ay önce ayrıldığı sevgilisi iş insanı Yusuf Engin ile ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Danla, “Ex’ten next olur mu sizin için deniyorum” diyerek barıştıklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, barışma hikayelerini anlattı.

21 Mayıs 2022 Cumartesi 16:57 - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 16:57
1 / 8

Önce Twitter’da taninan daha sonra ise yayinladigi makyaj videolari ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulasan fenomen Danla Bilic, 'tatlici' lakapli Berat Demir'le yollarini ayirdiktan sonra Poyraz Teoman'la birliktelik yasamisti. Ancak aradigi mutlulugu bulamayan Bilic, sonrasinda Yusuf Engin ile yeni bir aska yelken açmisti.

2 / 8

Asklarini gizlemeyen ikili, ilk kez el ele görüntülendikten sonra Danla Bilic, sosyal medya üzerinden bir takipçisine verdigi cevapta söyledigi sözlerle gündem olmustu.

3 / 8

27 yasindaki fenomen, sevgilisine "Agabey" dedigini açiklamisti. Bilic, konuyla ilgili Instagram hesabindan gelen bir soruya, "Olur öyle seyler, ben de Yusuf'a 'Agabey' diyordum" yanitini vermisti.

4 / 8

Ancak Danla Bilic, geçtigimiz ocak ayinda Yusuf Engin ile yollarini ayirma karari almisti. Danla, Instagram hesabindan Yusuf Engin ile birlikte çektigi fotografi paylasti ve "Komik adamdir" notunu düserek baristiklarini ilan etmis oldu.

5 / 8

Son olarak Instagram hesabindan gelen sorulari yanitlayan Danla Bilic, bir takipçisinin; "Yusuf'la nasil baristiniz? O mu yazdi sen mi?" sorusuna yanit verdi.

6 / 8

27 yasindaki Danla Bilic, "Gidip masasina oturdum" seklinde cevap vererek herkesi sasirtti.

7 / 8

8 / 8

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz