Demet Özdemir'den 'romantik' açıklama!

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı 'Aşk Taktikleri' filminde kamera karşısına geçen Demet Özdemir'in, yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Oğuzhan Koç'un 37'nci yaş gününde yayınladığı poz ve mesaj sosyal medyada ses getirmişti. Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin "Çok romantik bir paylaşım" yorumuna yanıt verdi.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 21:29 - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 21:29
Can Yaman'la partner olduğu 'Erkenci Kuş' dizisinden sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Demet Özdemir, dün gece Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacağı 'Dünyayla Benim Aramda' adlı yeni projesinin yayınlanacağı dijital platformun Asmalımescit Soho House'da düzenlediği akşam yemeğine katıldı.
 
"Güzel bir event ve buluşma oldu. Çok fazla detay veremeyeceğim" diyen 30 yaşındaki güzel, "Çok romantik bir paylaşım ile Oğuzhan Bey'in doğum gününü kutladınız" diyen basın mensuplarına, "Romantik mi buldunuz? Ne güzel" yanıtını verirken, gülerek "Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki" dedi.