Göğüslerine takma isim koymuş! Vicky Pattison’dan ilginç açıklama

Realite şov yıldızı Vicky Pattison, göğüsleriyle ilgili açıklama yaparak onlara sunucu arkadaşlarının ismini koyduğunu söyledi. Aynaya baktığında mutlu olduğunu söyleyen Vicky, yeni bir göğüs ameliyatı için acelesi olmadığını ifade etti.

19 Haziran 2022 Pazar 11:25 - Güncelleme: 19 Haziran 2022 Pazar 11:25
1 / 13

Geordie Shore programinin eski yildizi Vicky Pattison, güzellik algisinin üzerinde olusturdugu baski ve gögüslerine yaptirdigi estetik operasyonlarla ilgili konustu.

2 / 13

34 yasindaki güzel, 8 yil önce ameliyat masasina henüz yatmamisken gögüslerinin "bos çuvallar" gibi oldugunu söyledi.

3 / 13

Vicky, su ifadeleri kullandi: “Bir gögüs operasyonu oldugunda onlarin seklini degistirmeyecegim, sadece kaybettigim kilolari geri almayacagim konusunda kararliydim.”

4 / 13

"Herkes, bu gülünç simarik gögüslere sahip olacagimi varsayiyor. Ama benim gögüslerim kimseninkinden farkli degil. Evet biri büyük digeri daha küçük.”

5 / 13

“Yerçekimi onlari ele geçirdi, normal bayan gögüsleri. Sanirim onlara Ispanyol kulaklari diyebilirsin. Ama çogu zaman onlarla gerçekten mutluyum. Ve bir takma adlari bile var. Ant ve Dec!”

6 / 13

“Ameliyattan sonra iyilesemedim. Dürüst olmam gerekirse, yaklasik alti hafta boyunca kesinlikle aci hakkinda sizlandim. Sonuç olarak, onlari yeniden yaptirmak için acelem yok. Bir daha asla diyemem ama su anda çok memnunum.”

7 / 13

"Kadinlar üzerinde belirli bir sekilde görünmeleri için çok fazla baski oldugunu anliyorum ve asla yüzde 110 mutlu olmayacagim, ancak simdi aynada gördüklerimden oldukça memnunum."

8 / 13

"Çekici sayilmak, onaylanmak için belli bir kiloda olmam gerektigini düsündüm. Ama o kadar zayif olmak bana huzur getirmedi. Hayatta diyet yapmaktan çok daha fazlasi var.”

9 / 13

10 / 13

11 / 13

12 / 13

13 / 13

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi