Gülşen, tam not aldı!

Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen Gülşen, konserinden yeni karelerini paylaştı. Kendi koleksiyonundan giydiği bir parçayla tam not alan şarkıcı, yine gündem olmayı başardı.

22 Mayıs 2022 Pazar 19:45 - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 Pazar 19:45
Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.
 
YENİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
 
Şarkıcı, son olarak konserinden yayınladığı yeni fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü bir marka ile iş birliği kapsamında çıkardığı koleksiyonundan rengarenk, göbek dekolteli elbisesiyle sahneye çıkan Gülşen, konser anında çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
 
Aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 1,7 milyon takipçisi bulunan Gülşen'in, "Koleksiyonumuzun en bayıldığım parçalarından biriyle bu kez Bodrum’a gittik yazı getirmeye. Hem yazın gelişini, hem 19 Mayıs Bayramı’mızı coşkuyla kutladık" notunu yazıp, lolipop ve güneş emojisi koyayarak paylaştığı pozları, 22 bine yakın beğeni aldı.
 
Hayranları, ünlü ismin bu gönderisine, "Çok güzel bir koleksiyon olmuş Gülşen hanım. Çok zevklisiniz", "Bu güzelliğin, zarafetin, asaletin ne olacak peki?", "Sahneye çok yakışıyorsun" ve "Elbise çok yakışmış" gibi 200'e yakın yorum yazdı.
 
Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz