Hande Erçel’i utandıran soru! Kaçamak cevaplar verdi!

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel, muhabirlerin soruları karşısında zor anlar yaşadı. Güzel oyuncu Kaan Yıldırım soruları karşısında utangaç tavırlar sergiledi.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:49 - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:49
1 / 12

Oyuncu Hande Erçel kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bürsin’le, birlikte rol aldiklari ‘Sen Çal Kapimi’ dizisi boyunca ask yasamislardi.

2 / 12

Çok yakistirilan ikilinin iliskisi, bir süre sonra sona erdi.

3 / 12

Ayriligin ardindan Hande’nin adi Kaan Yildirim ile anilmaya baslandi. Ancak ikiliden konuya dair hiçbir açiklama gelmedi.

4 / 12

Hande ve Kaan bir açiklama yapmasa da ikilinin birlikte çiktigi Londra tatilinden fotograflari basina sizmisti.

5 / 12

Güzel oyuncu da artik askini inkar etmiyor. Ünlü oyuncu, Etiler’deki menajerlik sirketi çikisi görüntülendi. Kendisine gösterilen yogun ilgiye, "Neden buradasiniz?" diye takildi.

6 / 12

Kaan Yildirim’la çiktigi Londra tatili hatirlatilinca Erçel, "Güzeldi her sey. Beraber oyun izledik" dedi.

7 / 12

Muhabirlerin "Güzel deyip Kaan Bey'le olan iliskinizle alakali sorulari geçistiriyorsunuz?" sözleri üzerine Hande, "Oyunlar izledim, müzikale gittik, çok güzeldi” diye utangaç tavirlar sergileyip açiklamalarini tekrarladi.

8 / 12

Is toplantilari arasinda mekik dokudugunu söyleyen Erçel, "Buradan baska bir toplantiya yetisecegim, su an bir yogunluk var, onu yapmaya çalisiyoruz. O yüzden bu aralar çok sik karsilasacagiz" seklinde konustu.

9 / 12

Kaan Yildirim daha önce Hadise'yle birlikteydi.

10 / 12

11 / 12

12 / 12