Hande Sarıoğlu hayranına file çorabını hediye etti

YouTube'da yaptığı programlarla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu'nun külotlu çorap yayınları devam ediyor. Sarıoğlu bu sefer de file çorabı için çekiliş yaptı. Sarıoğlu bir önceki yayında ince çorabı kazanan kişiyi de yayına alarak "Seni daha çok titreteceğim" dedi. Ünlü sunucu kendisine yönelik eleştirilere de “Bugünkü çorap haberlerime aynen bu şekil gülüyoruz" cevabını verdi.

12 Mayıs 2022 Perşembe 12:06 - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 12:06
1 / 7

Geçtigimiz günlerde Dayi Sov'a katilan ve yayinda 'Sinirsizim' diyen sunucu Hande Sarioglu YouTube'da yaptigi programlarla adindan söz ettiriyor.

2 / 7

Son programinda çoraplarina yapilan yorumlarin ardindan harekete geçen Hande Sarioglu, takipçilerine külotlu çorap hediye etmeye basladi.

3 / 7

Bu sefer file çorap giyen Hande Sarioglu file çorabiyla ilgili gelen en ilginç yorumun sahibine çorabini hediye edecegini söyledi.

4 / 7

Hande Sarioglu bir önceki yayinda ince çorabi kazanan kisiyi de yayina davet etti.

5 / 7

Konugun "Çok heyecanliyim elim ayagim titriyor" sözü üzerine elindeki çorabi genç adamin eline degdiren Sarioglu, "Ayaginin titredigini hissedebiliyorum. Simdi seni daha çok titretecegim" ifadelerini kullandi.

6 / 7

Ünlü isim, bu kez kendisine gelen çorap yorumlarina ve hakkinda çikan haberlere yanit niteliginde paylasimda bulundu.

7 / 7

Sarioglu, programdan kahkaha attigi bir kesiti paylasarak "Bugünkü çorap haberlerime aynen bu sekil gülüyoruz" notunu düstü.

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz