Kitty Lixo açıkladı: Instagram yasağını kaldırmanın yolu

OnlyFans yıldızı Kitty Lixo, katıldığı bir podcastte kapatılan Instagram hesabını geri almak için tercih ettiği sıra dışı yolu açıkladı. Lixo, hesabını açtırmak için Facebook çalışanlarıyla seks yaptığını öne sürdü.

20 Mayıs 2022 Cuma 16:44 - Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 16:44
1 / 13

Genellikle cinsel içerikler için kullanilan OnlyFans adli 'sosyal' medya platformunda içerik üretici olan Kitty Lixo isimli fenomen, bu soruna kendince buldugu çözümü(!) paylasti.

2 / 13

Lixo, kapatilan Instagram hesabini LinkedIn üzerinden buldugu Instagram çalisanlariyla seks yaparak açtirdigini öne sürdü. Üstelik bunu bir kez de yapmadi..

3 / 13

Instagram hesabinin kapatildigini gören Lixo, ilk olarak Instagram ile iletisime geçtigini, hesabinin kapatilma sebebinin ‘cinsel tesvik’ oldugunu ögrendigini açikladi.

4 / 13

Bunun ardindan Instagram’in kararina karsi çiktigini belirten Lixo, bu talebinin reddedildigini belirtti.

5 / 13

Ardindan Instagram’a yeniden sikâyette bulunan Lixo, bu kez hesabinin kapatilma nedeninin cinsel tesvik degil, hesabinin hacklenmesi olarak belirtildigini söyledi.

6 / 13

Instagram’in karar mekanizmasinin çok da bütünlesik olmadigi sonucuna varan Lixo, arkadasindan kurnaz bir tavsiye aldi ve sonraki süreci söyle anlatti:

7 / 13

“Arkadasim bana temelde Instagram hesabinizi ne zaman kapattiginizi ve hangi departmanlarin hangi seyler üzerinde çalistigini ögretti. Temel olarak, dürüstlük departmaninin incelemeye hazir oldugunu söyledi.”

8 / 13

Lixo, bunun ardindan LinkedIn’e girdi ve Instagram’in söz konusu departmaninda çalisan kisileri bulmaya basladi.

9 / 13

Sonrasinda da bu kisileri Instagram’da stalkladi. Yedek ve biraz da ‘yaramaz’ duran hesabiyla bu kisilere mesaj atti ve en sonunda bazilariyla bulusma ayarlamayi basardi.

10 / 13

Bu kisiler, Lixo’nun ‘Girls Gone Wireless’ isimli podcast programini bildiklerinden, Lixo’nun da kim oldugunu biliyorlardi. Lixo, sonra yasananlariysa açik açik su sekilde paylasti:

11 / 13

Lixo, kendisine neden böyle bir yolu seçtigi sorusunaysa hesabinin takipçi sayisini artirmak için çok ugrastigini, tek ihtiyacin da içeriden birinin sizin için çabalamasi gerektigi oldugunu belirtti.

12 / 13

Ayrica seçtigi yöntemden pisman olmadigini da “Bir daha olsa %100 bir daha yapardim.” diyerek açikladi.

13 / 13

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı; Suavi ölecek mi?

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Melisa Döngel, frikikten kaçamadı; İç çamaşırsız yakalandı

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz

Wanda Nara'dan TikTok'a özel şov! Hem de sütyensiz