Köpük banyosu yapan Jennifer Lopez mest etti!

Uzun yıllar sonra tekrar bir araya geldiği sevgilisi Ben Affleck ile evlilik hazırlığı yapan dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, Instagram hesabından köpük banyosu yaptığı anları paylaştı. Yeni pozlarıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan ünlü ismin fotoğraflarındaki yüzük detayı ise dikkat çekti.

6 Haziran 2022 Pazartesi 22:56 - Güncelleme: 6 Haziran 2022 Pazartesi 22:56
Jennifer Lopez, köpük banyosu yaptığı anlardan fotoğraflarını paylaşarak hayranlarına stresini nasıl attığını gösterdi.
 
Sudan uzak tutmak istediği saçlarını dağınık bir topuz şeklinde toplayan Lopez'in, yayınladığı karelerde küvette telefonuyla ilgilendiği görüldü.
 
52 yaşındaki ünlü ismin küpeleri ve kolyesinin yanında küçük servet değerindeki devasa nişan yüzüğünü parmağından çıkarmaması da dikkatlerden kaçmadı.
 
BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI
 
Lopez, 211 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe paylaştığı iki karesine, "Mutluluk uzun ve sıcak bir köpük banyosudur (hızlı bir arama yapmanız gerekse bile!) Sonra görüşürüz MTV" notunu yazarak, köpük emojileri ekledi.
 
Şarkıcı ve oyuncunun kısa sürede 467 bine yakın beğeni alan pozlarına, "Zamansız bir güzellik", "Kraliçe" ve "Yüzüğüne resmen takıntılıyım" gibi 5 bine yakın yorum geldi.