Magazin Haberleri I Hülya Avşar şezlongta sere serpe güneşlendi

Konser için Kıbrıs'a giden Hülya Avşar gündüz de güneşin ve denizin tadını çıkardı. 58 yaşındaki Avşar siyah bikinisiyle şezlongta sere serpe güneşlendi.

6 Haziran 2022 Pazartesi 13:14 - Güncelleme: 6 Haziran 2022 Pazartesi 13:14
1 / 6

Açiklamalari ve sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimlarla sik sik adindan söz ettiren 58 yasindaki oyuncu-sarkici Hülya Avsar, konser vermek için Kibris'a gitti. Sabah erken saatlerde Kibris'a varan Avsar, tüm gün plajda dinlendi.

2 / 6

Posta'da yer alan habere göre, yillardir tenis oynayarak spor yapan Avsar, siyah bikinisiyle kendisini plaja atti.

3 / 6

Düzgün fizigiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Avsar, tüm gün sezlongda uzanarak güneslendi. Ara ara telefonuyla ugrasan ünlü isim, fotograf çekmeyi de ihmal etmedi.

4 / 6

Konserinde Sen Ask misin isimli yeni sarkisini 3 kere seslendiren Hülya Avsar, kendisini bekleyen basin mensuplariyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

5 / 6

Erkekler hakkinda konusan sarkici, "Bir erkekten güzel söz duymasam bile bosluk hissetmiyorum. Çünkü bizim meslekte sürekli iltifat aliyorsunuz" dedi.

6 / 6

Yogun konser takviminden dolayi Ayvalik'taki yazligina gidemedigini söyleyen sarkici, "Ama çalismak güzel bir sey" diyerek bu durumdan rahatsiz olmadigini belirtti.