Magazin Haberleri I Zeynep Bastık ve Tolga Akış ikilisinden kötü haber! Boşanıyorlar...

Geçtiğimiz temmuz ayında İzmir Çeşme'de nikâh masasına oturan Zeynep Bastık ile aynı zamanda menajerliğini de yapan Tolga Alkış, anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Ünlü şarkıcı ve Akış'tan magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası ilk açıklamalar geldi. İşte detaylar...

10 Haziran 2022 Cuma 12:55 - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 12:55
1 / 6

Son dönemde yildizi parlayan sarkicilar arasinda yer alan Zeynep Bastik, uzun süredir birlikte oldugu Tolga Akis'tan Mayis 2021'de evlilik teklifi almisti. Sevgilisine 'Evet' yanitini veren sanatçi, gözyaslarina hakim olamamisti. Akis'in sürprizi karsisinda duygusal anlar yasayan Bastik, mutlulugunu takipçileriyle paylasmayi ihmal etmemisti.

2 / 6

Ikili, Bastik'in 28 yasina bastigi 7 Temmuz'da Çesme'de dünyaevine girdi. Çiftin nikâhina katilanlar arasinda Oguzhan Koç-Demet Özdemir çifti de vardi. Oguzhan Koç, ayni zamanda çiftin nikah sahitligini de üstlendi. Nikâh öncesi basin mensuplarinin karsisina çikan Zeynep Bastik, "Çok büyük bir heyecan içerisindeyim. Umarim dostlarimizla güzel bir gece geçiririz" açiklamasini yapti.

3 / 6

“Esinizle yas farkiniz ve size aldigi hediye nedir?” sorularina, “Yas farkimiz dokuz. Dügün hediyesini söylemiyim. Fakat dogum günü hediyesi bisiklet aldi" yanitini veren ünlü sarkici, bir takipçisinden gelen "Dügünden en sevdigin fotograf" sorusu üzerine ise Instagram hesabindan bu fotografi paylasmisti.

4 / 6

Zeynep Bastik, “Evet derken heyecanlandiniz mi?” sorusuna, “Dügünde aglamamak için kendimi bayagi tuttum. Tek duramadigim an ‘Evet’ten sonra, ‘Sizi es ilan ediyorum’ dendigi andi” yanitini vermisti.

5 / 6

Tolga Alkis-Zeynep Bastik çiftinden üzücü bir haber geldi. Üç yillik birlikteligin ardindan evlenen ikili, sürpriz sekilde bosanma karari aldi. Evlilikte bir yil dolmadigi için kanunen bosanma davasi açamayan çiftin, mahkemeye basvuru için bekledigi ögrenildi.

6 / 6

29 yasindaki sarkici, gündem olan haber sonrasi sosyal medya hesabindan su açiklamayi yapti:
Tolga benim için bir sevgiliden veya esten çok daha fazlasi oldu hep. O yüzden bu evliligi sonlandirma karari alirken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endiseye düsürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duydugumuz güven en basta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurdugumuz tüm hayalleri gerçeklestirmek için çalismaya devam edecegiz. Kisacasi birbirimizin hayatindan çikmiyor, sadece sekil degistiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 23 Nisan günlük burç yorumları

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 23 Nisan günlük burç yorumları

Cem Yılmaz yine rahat durmadı: Serenay'ın göğüsleri bitti, Necla'nın zencefilleri başladı!

Cem Yılmaz yine rahat durmadı: Serenay'ın göğüsleri bitti, Necla'nın zencefilleri başladı!

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...

Murat Boz'a ayıp ettiler: Sedat Peker'e de benzetilmez ki...