Merve Boluğur’dan kendisine iltifat: Holllywood yıldızı mıyım be!

Paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, sıra dışı tarzıyla AVM’de görüntülendi. Güzel oyuncu, sözleriyle yine dikkat çekmeyi başardı.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:07 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:07
1 / 12

Sarkiciliga adim amaya hazirlanan Merve Bolugur, su siralar magazin dünyasinin en çok konusulan ünlülerinden biri. Sarkici Emre Kaya ile ask yasadigi öne sürülen Merve, iddialari reddetmisti.

2 / 12

Emre Kaya'yi stüdyosunda ziyaret ve ünlü popçu ile oldukça samimi pozlarini paylasan oyuncu, yeniden alevlenen ask iddialarina “Asik olsam söylerim” diyerek yanit vermisti.

3 / 12

Dün kirmizi elbisesi ve elinde kirmizi gülle çok hos bir fotografini paylasan Merve Bolugur bugünse bir AVM’de görüntülendi.

4 / 12

IstinyePark'ta objektiflere takilan Merve, subay sapkalarini andiran sapkasi ve degisik tarzi ile dikkatleri üzerine çekti.

5 / 12

Objektiflere poz veren güzel oyuncu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

6 / 12

Çekilen fotograflara göz gezdirmek isteyen Bolugur, "Vay, Hollywood yildizi miyim be!" diyerek fotograflari çok begendigini dile getirdi.

7 / 12

Gazetecilere tesekkür eden Bolugur, bu sirada yanina gelen Azeri hayranlarini da kirmayarak hatira fotografi çektirdi. Moralinin yüksek ve neseli oldugu gözlerden kaçmayan oyuncu, bir yandan mesajlasirken bir yandan da alisveris turunu tamamladi.

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12

Pelin Karahan'ın ''Çıplak fotoğraf'' itirafı gündemi salladı

Pelin Karahan'ın ''Çıplak fotoğraf'' itirafı gündemi salladı

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Fena sobelendi! Tamer Karadağlı'nın kendisi tiyatro!

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti