Merve Boluğur’u çıldırtan soru! Çok sert cevap verdi!

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, sevgilisi Mert Aydın’la görüntülendi. Güzel oyuncu, muhabirlerin sorduğu Murat Dalkılıç sorusu karşısında çılgına döndü.

7 Ağustos 2022 Pazar 15:14 - Güncelleme: 7 Ağustos 2022 Pazar 15:14
1 / 7

Merve Bolugur ve müzisyen sevgilisi Mert Aydin bir AVM çikisinda kameralara yansidi.

2 / 7

Sevgilisinin yaninda eski esi Murat Dalkiliç’la ilgili soru sorulan Bolugur, çok sinirlendi.

3 / 7

Güzel oyuncu, “Ne kadar çirkin bir hareket bu ne kadar çirkin. Yanimda erkek arkadasim var sorunun farkinda misin? Soru sormayi ögren öyle gel! Yanimda sevgilim” diyerek muhabire tepki gösterdi.

4 / 7

Geçtigimiz günlerde sarkici Murat Dalkiliç, eski esi Merve Bolugur’la ilgili sosyal medyada açiklama yapmis ve kendisine gelen nefret mesajlarinin son bulmasini istemisti.

5 / 7

Bu açiklama sonrasi Merve de, “Bana yapilan algi operasyonuna ilk defa cevap veriyorum. Çok istesem girip bir diziye basrol oynarim, bunun derdi size mi düstü? Elimin tersiyle kaç kere de ittim ayrica... Ya da erkek arkadasim oluyor fakat nedense hep bir yas tutan kiz imaji lanse ediliyor... Ya da içimden geldigi, kimseye zararim dokunmadan hareket edip psikolojik yaftamalar... Affedersin herkes kendi psikolojisinde bogulsun, el alemin ünlü olmaya çalisanlari ayri konusur... Beni kiskanan herkes konustu çünkü üzerimden senelerdir” ifadelerini sosyal medyadan paylasmisti.

6 / 7

Bolugur’un sevgilisi Mert Aydin da bir açiklama yaparak sevgilisine destek çikmisti.

7 / 7

Aydin, “Öncelikle Merve'nin yalniz olmadigini benim onun her kosulda yaninda oldugumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz Merve ile iliskimize gölge düsürecek bir olayin içinde olmadan mutlulugumuzu devam ettiriyoruz. Bir genç kadin hakkinda yorumlar yapilirken herkesin empati kurarak çok dikkatli olmasini rica ediyorum” ifadelerine yer vermisti.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi