Ona her yer sütudyo! Elsa Hosk da modaya uydu

Dünyaca ünlü İsveçli model Elsa Hosk da son zamanların plaj modası ip bikini sevenler kervanına katıldı.

Editör: Şevket Arslan | 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:54 - Güncelleme: 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:54
1 / 21

Bu yilin subat ayinda ilk kez anne olmanin mutlulugunu yasayan model Elsa Hosk, sevgilisi Tom Daily ile birlikte gittigi plajda bir süre üstsüz gezdi.

2 / 21

2021 yilinin subat ayi ortalarinda Tuulikki Joan adini verdikleri bir kiz bebek sahibi olan Elsa Hosk ile Tom Daily, hafta sonunu Santa Monica'da plajda geçirdi. Birlikte denize giren Hosk ile Daily, zaman zaman da romantik anlar yasadi.

3 / 21

Gün içinde Hosk, sosyal medya takipçileri için sevgilisi Daly'nin cep telefonuna poz verdi. 33 yasindaki model bunlardan birinde sadece bir kot pantolon giyip üstsüz bir sekilde poz verdi.

4 / 21

Adini Victoria's Secret modeli olarak duyuran Elsa Hosk'un birçok diger meslektasi gibi dogum yaptiktan kisa bir süre sonra tekrar eski formuna kavusmasi da dikkatlerden kaçmadi. Hosk, son zamanlarda yaptigi tek egzersizin kahve dükkanina gitmek oldugunu anlatmisti. Bu sekilde de Hosk'un genleri açisindan sansli oldugu ortaya çikmisti.

5 / 21

Isveçli model Elsa Hosk, kizi Tuulikki'nin dünyaya gelisini de bir Instagram paylasimiyla duyurmustu. Hosk, üç kisilik ailesiyle verdigi pozunu "Seninle tanistigim gün, hayatimin en mutlu günü. Seni dünyaya getirdigim an hayatimin en gurur duydugum ani" mesajiyla paylasmisti. Çiftin bebegi 11 Subat'ta dünyaya geldi.

6 / 21

Dogumdan kisa bir süre sonra ise dönen Hosk, o dönemde bebegini emzirirken çekilen bir fotografini paylasmisti. Bu paylasim da bazi takipçileri tarafindan elestirilmisti. Elsa Hosk, kizini emzirirken çekilen pozlariyla ilgili kendisine özellikle erkek takipçilerinden çok fazla direkt mesaj geldigini anlatti. Top model, bu takipçilerinin bu pozlarin kendilerini rahatsiz ettigini belirtti.

7 / 21

Bütün bunlara yanit olarak da Elsa Hosk, yine kizini emzirirken çekilen bir baska fotografini paylasip "Bazi erkek takipçilerimin, bu fotograflardan rahatsiz olmasi ilginç" diye yazdi. Top model "Neden en dogal bir eylem sizin için rahatsiz edici? Gögüsler, biz çocuklarimizi besleyelim diye var" diyerek devam etti.

8 / 21

Isveçli model Elsa Hosk, kaleme aldigi bir makalede de dogum deneyimini paylasti. Hosk, dogumu "hayatimin en acili, en korkulu ve en karanlik anlariyla" diyerek tarif etti.

9 / 21

Sonra da "Korku filminden, günesli bir rüyaya uyanmak gibiydi" diye sürdürdü. Hosk, evinde ve suda kizini dünyaya getirdigini de anlatti. Elsa Hosk, sosyal medya hesabindan paylastigi bu yazisinda dogumuna yardim eden herkese tesekkür etti. Top model "Her kadinin hikayesi kutsal ve çok önemlidir. Seni seviyorum kizim" diye yazdi.

10 / 21

Adini Victoria's Secret modeli olarak duyuran Elsa Hosk, dogumdan sonra fiziginin degismesinden korkup korkmadigi sorusuna da o dönemde "Hayat böyle seyleri düsünmek için çok kisa. Dogum yaptiktan sonra da meslegime devam edecegim" diye yanit vermisti.

11 / 21

12 / 21

13 / 21

14 / 21

15 / 21

16 / 21

17 / 21

18 / 21

19 / 21

20 / 21

21 / 21

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kaderini yaşıyor

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

James Bond tanınmaz halde! Ne oldu sana 007?

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Yusuf Güney fikir değiştirdi: 'Kenan Işık kaybolmadı, gelmek istemiyor'

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Duayen sanatçı Müjdat Gezen, Güldür Güldür Show’da!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gönül Dağı setinde taciz skandalı: Üstelik ikisi de kadın!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!

Gökhan Özoğuz'a köprüyü satabiliriz: O iddiaya inandı!