Özge Ulusoy'dan 'ikinci el alışveriş' açıklaması

Özge Ulusoy, Nişantaşı'nda dünyaca ünlü bir mağazanın başlattığı indirim gününde yaz tatili için alışverişte görüntülendi.

26 Haziran 2022 Pazar 20:21 - Güncelleme: 26 Haziran 2022 Pazar 20:21
1 / 6

Indirim günlerini takip ettigini ve bazi ürünleri uygun fiyata aldigini söyleyen Özge Ulusoy "Güzel geçti alisveris, indirimin ilk günü bugün. Biraz söyle karistirip bir seyler aldim. Tatil alisverisi yaptim, pareolar biraz böyle elbiseler aldim. Indirimi takip ettigim için istedigim bazi parçalar vardi onlari daha uygun fiyata aldim. Indirimleri hep takip ederim, dün onlinedan da almistim. Ayakkabi ve çantada marka benim için önemli onun disinda o kadar önemli degil. Kiyafette butik marka tercih ederim" diye konustu.

2 / 6

Özge Ulusoy ayrica kullanmadigi ikinci el elbiselerini online olarak satisa çikarip elde ettigi gelirle sokak hayvanlarina yardim yaptigini da açiklayip söyle konustu: "Ikinci el satis yapip kiyafetlerimi dönüstürüyorum, sokak hayvanlarina da yardim olarak. Bir sekilde ise yaramis oluyor. Alisveris seviyorum isimizin parçasi, iyi de gözükmek zorundayiz. Bu aslinda isimize yatirim. Bazen yakin arkadaslarima dagitiyorum ama sosyal medyadan yazanlarin hangi amaçla kullanacaklarini bilemedigim için onlara vermiyorum. Bir satis platformuyla ikinci el esyalarimi satip sokak canlarina yolluyoruz"

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi