Paige Spiranac'a sahte hesap şoku! Çıplak fotoğraf paylaştılar

Paylaşım ve açıklamalarıyla adından söz ettiren eski profesyonel golf oyuncusu Paige Spiranac, adına sahte hesap açıldı. Bu hesaptan Spiranac'ın kendisinin olmayan çıplak resimleri paylaşıldı. Aynı zamanda modellikte yapan ünlü isim tepki duruma gösterdi.

16 Haziran 2022 Perşembe 12:46 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 Perşembe 12:46
1 / 10

Güzelligi ve dikkat çeken fizigiyle sosyal medyada fenomen haline gelen eski profesyonel golf oyuncusu Paige Spiranac, bu kez farkli bir konuyla gündeme geldi.

2 / 10

Instagram'da 3.3 milyon takipçisi bulunan ve paylastigi golf vuruslari ile fotograflariyla yüz binlerce begeni alan Spiranac'in adina sahte Only Fans açildi ve yine sahte çiplak fotograflar paylasildi.

3 / 10

Daha önce yaptigi açiklamada, “OnlyFans hesabi açan kadinlara saygi duyuyorum ve yargilamiyorum ama bana göre degil. Benim is planlarim arasinda böyle bir sey yok. Bu benim için kariyer bitirici bir sey olur” ifadelerini kullanmisti.

4 / 10

Önceki gün Twitter hesabindan attigi bir tweeti 'Paige Spiranac' isimli sahte hesap begenince güzel model tepki gösterdi. Begeninin ekran görüntüsünü paylasan Spinarac, 'Sahte Paige'in cürretine bakin' ifadelerini kullandi.

5 / 10

Bir takipçisi, “Belki sahte Paige, Only Fans hesabi açmaya cürret eder” yazinca Spinarac, “Çoktan bir kisi benim adimi kullanarak orada sahte çiplak fotograflar paylasmis” açiklamasi yapti.

6 / 10

Takipçilerinin Only Fans hesabi açmasi için israrina Spiranac, bunu yapmayacagini söyleyip 'korumasi gereken bir imaji' oldugu için kariyer planlamasi ve giyimine dikkat ettigini belirtti.

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

'Millie Court' Pamela Anderson'a benztildi, kıvrımlarıyla nefes kesti

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

Abarttı! Didem Soydan hem giyindi, hem unuttu

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!

SON DAKİKA | Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan sonra Ümit Besen!