Songül Karlı'dan estetik şov!

Ünlü sunucu ve şarkıcı Songül Karlı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Daha önce 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Karlı, gençleşmek için bir kez daha estetik doktorunun yolunu tuttu.

19 Nisan 2022 Salı 20:26 - Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı 20:26
Son dönemde eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığına ilişkin haberlerle gündemde olan sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz yıl Seda Sayan'ın izinden giderek yüzüne 'Fransız Askısı' yaptırmıştı.
 
Karlı, güzellik uğruna bir kez daha yüzünü gerdirdi. 48 yaşındaki şarkıcı, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Songül Karlı'nın değişimi, dikkat çekti.
 
FİLTRELİ POZUNU PAYLAŞTI
 
440 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif olarak kullanan Songül Karlı, sık sık filtre uyguladığı fotoğraflarını paylaşıyor. Şarkıcı son olarak ayna karşısında kırmızı bornozluyla çektiği filtreli fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 
 
Şarkıcının paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bir kısım Karlı'nın filtreli halini çok beğenirken bir kısım da "Filtre çok olmuş", "Filtresiz daha güzelsin" ve "Eski haline dön" yorumları yapıldı.