Survivor aşıkları tatilde! Sude, Mert Öcal’a koştu!

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star’a veda eden Sude Burcu, elenir elenmez bir diğer Survivor yarışmacısı olan sevgilisi Mert Öcal’ın yanına geldi. Aşkları olay olan ikili, birlikte tatile çıktı.

31 Mayıs 2022 Salı 12:58 - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı 12:58
1 / 7

Survivor All Star’dan önce ask yasadiklari iddia edilen Mert ve Sude, bu iliskiyi gizli tutmayi tercih etmisti. Evrim Keklik, oyun alaninda Sude ve Mert'e "Aranizda bir sey mi var?" diye sorunca gerçekler ortaya çikmisti.

2 / 7

Mert ve Sude'nin iliskisini ögrenen Ogeday Girisken, Sude'yi "Mert'ten uzak dur" sözleriyle uyarmisti. Nisa da, takim arkadasi Sude'ye, Mert'in disarida bir iliskisi oldugunu söylemis, 26 yasindaki Sude, her seye ragmen Mert'i sevdigini söyleyip iliskisine devam etme karari almisti.

3 / 7

39 yasindaki Mert Öcal, elenirken, “Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açikçasi. Korktugum basima geldi. Üzüldügüm tek bir sey var, Sude'nin arkamda kalmasi” ifadelerini kullaninca Sude Burcu gözyaslarini tutamamisti.

4 / 7

Survivor'a geçtigimiz hafta veda eden Sude Burcu, solugu Mert Öcal'in yaninda aldi. Sevgilisiyle çektigi poza kirmizi kalp emojisi koyan Sude Burcu, sosyal medya hesabindan paylasim yapti.

5 / 7

Sevgilisiyle bulustuktan sonra özlem gideren ve birlikte tatile çikan Sude Burcu, Mert Öcal'in objektifine poz verdi. Daha sonra sevgilisiyle birlikte pozlarini paylasan güzel yarismaci, takipçilerinin dikkatini çekti.

6 / 7

7 / 7

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi