Taner Ölmez'den kızı ile ilk paylaşım geldi

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, Zeynep adını verdikleri ilk bebeklerine geçtiğimiz ay kavuşmuştu. Ünlü çiftten Ölmez, kızıyla çekilen bir karesini ilk kez paylaştı.

24 Nisan 2022 Pazar 11:54 - Güncelleme: 24 Nisan 2022 Pazar 11:54
Babalık sevinci yaşayan ünlü oyuncu Taner Ölmez, son olarak ise kızı Zeynep'le yatakta uzanırken çekilen bir fotoğrafını ilk kez takipçileriyle paylaştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyen oyuncu, bu karelerine "23 Nisan kutlu olsun" mesajını yazdı.
 
Sosyal medya hesabında 2.1 milyon takipçisi bulunan Taner Ölmez'in bu gönderisine, başta Bartu Küçükçağlayan, Öykü Karayel ve Erkan Avcı gibi ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden "Ne güzel kare" gibi yorumlar yağdı. Oyuncunun paylaşımı, kısa sürede 110 bin beğeni alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.
 
 
Taner Ölmez kariyerini, baba oluşunu ve hakkında bilinmeyenleri Hakan Gence'nin 'Sıkı Muhabbet'inde anlattı.
 
NURİ BİLGE CEYLAN FİLMİ GİBİ OLDUK!
 
Baba olmayı tarifsiz bir duygu olarak nitelendiren Taner Ölmez, "Aslında beni kan tutar, doktor da biliyordu bunu. O yüzden bebek benim görebileceğim bir durumdayken 'Bakmak ister misin' diye sordu. Sadece 'Ay ay ay' diyebilmişim. Daha sonra yalnız kaldığımızda ise Nuri Bilge Ceylan filmi gibi bebekle birbirimize bakıyorduk. Konuşma yok, öyle birbirimize bakıyoruz... Tam bir 'arthouse'..." dedi.
Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi