Ünlülerin Anneler Günü paylaşımı

Ünlü isimler 'Anneler Günü'nü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla kutladılar. İşte ünlülerin Anneler Günü paylaşımları...

8 Mayıs 2022 Pazar 15:41 - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 15:41
1 / 10

Ikinci bebegine hamile Sinem Kobal’dan karni burnunda ilk poz… 2'inci kez kiz annesi olmak için gün sayan Kobal'in sosyal medya hesabindan paylastigi bu fotograflara yorum yagdi.

2 / 10

"Mutlak sevgim, dostum, dert ortagim, canim annem, Serpil'im... Hayatin içinde benimle, hayallerimle, endiselerimle ve mutlulugumla bir olup dünyami daima sevgi, saygi, anlayis ve nese dolu kalbinle aydinlattigin için tesekkür ederim. Bugünün özelinde de herhangi bir canliyi bagrina basarak ona annelik eden, çiçekten kediye kucagini açan, anne olmus olmamis, sevgisi anne gibi kosulsuz, sefkat dolu ve sonsuz olan tüm kadinlarin Anneler Günü kutlu olsun."

3 / 10

"Ne yazsam az... Iyi ki... Dogurmus, dogurmamis, yüreginde sefkat, merhamet olan ve canlilarin tümüne bu duygularla yaklasabilen tüm insanlarin Anneler Günü kutlu olsun. Annesinden uzak olan herkesin kalplerinden öperim."

4 / 10

"Basta kokusunda huzur buldugum canim annem olmak üzere, tüm annelerin, anne olmak isteyen herkesin bu özel gününü kutlarim."

5 / 10

"Tüm anneler çok özeldir kuskusuz... Kelimelerle anlatilamayan fedakarlik ve karsiliksiz sevgiyi tarif et bana desen, tabi kii 'Anne' derdim. Bu yil ilk defa Anneler Günü'nde anacigimin yaninda olamiyorum. Basta annem olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Hepiniz çok degerlisiniz çünkü annesiniz... Dünyaya getirdiginiz ve emek verip büyüttügünüz her çocugun size sorumlulugu ve borcu var. Analarimizin kalbini kirmayalim lütfen... Unutmayalim ki annemiz bir tane ve bizi doguran anaya bir kez daha sahip olma sansimiz yok. Onlarin sagliginda degerini bilelim. Bilmem anlatabildim mi... Bu dünyadan göçüp giden analarimiza da rahmet diliyorum. Mekanlari cennet olsun insallah."

6 / 10

"Canim annem bana hem ana hem baba oldun seni çok seviyorum. Anneler Günü'n kutlu olsun."

7 / 10

"Dogurmus, dogurmamis, bir canliya kosulsuz sevgisini vermis tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Ben bu hayatta en çok anne olmayi sevdim. Buradan bizleri yetistiren basta canim annem Naime Sener ve tüm annelerimizin de ellerinden öpüyorum."

8 / 10

"Canim annem, Anneler Günü'n kutlu olsun."

9 / 10

"Hep yanimda oldun... Ne olursa olsun kimi zaman kahrimi çektin. Anlasamayiz falan ama sensiz olmaz annecigim. Iyi ki varsin, Allah'im hep saglik versin, kötü günlerini göstermesin. Annesini kaybeden herkese sabir diliyorum."

10 / 10

Annesine yillarca teyze demek zorunda kalan ve mirasini da kardesine birakan Burcu Esmersoy annesinin Anneler Günü'nü kutlamadi. Esmersoy paylasiminda "En basta heyecan içinde anne olmayi bekleyen kiz kardesimin ve tüm arkadaslarimin; onlarin, beni kendi evlatlarindan ayri tutmayan annelerinin, anne olmayi heyecan içinde bekleyen, isteyen, dileyen, umut eden herkesin, iki kedi üç kopek bir kirpiye annelik yapmaya çalisan kendimin ve benim gibi tüm canlilara güzel duygularla yaklasan, kendini ANNE gibi hisseden herkesin yani tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun" dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi