Yeni anne Fulya Zenginer, bebeğinin yüzünü gösterdi!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta anne oldu. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 20:58 - Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 20:58
'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, 2019 yılında dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğu yaşadı.
 
"15 SAATLİK ZORLU SÜREÇTEN SONRA GÜNEŞİMİZ DOĞDU"
 
3 kilo 525 gram ve 50 cm. dünyaya gelen Milan'ı kucağına alan Zenginer, doğum sonrası oğlunun ayağının fotoğrafını, kalp emojisiyle birlikte paylaştı ve "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" mesajını yazdı.
 
Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ve sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü çift, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Meslektaşlarının aksine bebeğinin yüzünü gizlemeyen Fulya Zenginer, oğlu ve eşiyle birlikte kayınvalidesinin objektifine poz verdi.
 
 
"KİME DAHA ÇOK BENZİYOR?' DİYECEKTİK AMA..."
 
32 yaşındaki oyuncu, keyifli karelerine "Kime daha çok benziyor?' diyecektik ama Miloşun karnı acıktı. Milan bir haftalık... Fotomuzu da babannemiz çekti" ifadelerini not düştü.
Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Paraya para demiyor! Hazar Ergüçlü'nün Dilber'ine ev de çok, bark da'!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Hayranları bayram etti! Ivana’dan yeni paylaşımlar geldi!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!

Demi Rose yeniden Türkiye’de!