Beşiktaş transferde son dakika gelişmesi

Veli Can Şahin, Ari Barutoğlu ve Mehmet Eyüp Beşiktaş gündemi ve Transflerini yorumladı. Beşiktaş Kaan Ayhan ve Koray Günter'i transfer etmek isterken ne düşünüyor? sorusunun cevabını aradılar ve Beşiktaş'ın Oyun stilini yorumladılar.
 

12 Ağustos 2022 Cuma 22:00 - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 22:00
1 / 12

Balik Su + Degisken (20 Subat - 20 Mart): Maddi konularda açilmaktan ve genislemekten yanasiniz. Partnerinizin size sunacagi tekliflerden yola çikarak, kisa sürede isteklerinizi gerçeklestireceksiniz. Bazi gecikmeler yasayabilirsiniz. Degisimlere hazir olmalisiniz.

2 / 12

Kova Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Subat): Para kazanma konusunda kisisel çabalarinizin önemi çok büyük. Ani gelisen sartlara karsi firsatçi davranmak istemiyorsunuz. Bazi arkadaslarinizin size getirecegi teklifleri düsünmeden kabul etmemelisiniz. Güvene ihtiyaciniz var.

3 / 12

Oglak Toprak + Öncü (22 Aralik - 20 Ocak): Bilinçaltinizin sizi sikan baskilarindan bir an önce uzaklasmalisiniz. Ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Kosullarinizi yeniden yapilandirmak isteyebilirsiniz fakat, kisa vade yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz.

4 / 12

Yay Ates + Degisken (23 Kasim - 21 Aralik): Özgürlük duygularinizda sinir tanimiyorsunuz. Karsi tarafi çok çabuk algiladiginiz için, partnerinizin duygularini anlatmasina gerek kalmiyor. Onun sizden gizledigi olaylari çok çabuk çözmeniz, birçok konuda huzursuzluk yaratiyor.

5 / 12

Akrep Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasim): Gücünüzün farkindasiniz ve duygularinizdaki derinligi hiç kimseyle kiyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplariniz olabilir. Kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarinizi kendiniz takip etmekten hoslaniyorsunuz.

6 / 12

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim): Para kazanmayi seviyorsunuz. Size gelen teklifleri aninda degerlendirmek istiyorsunuz; fakat tüm bunlari yaparken, bazi seyleri gizleme ihtiyaci içindesiniz. Gücünüzü ispat etmek için, baslattiginiz mücadeleden zevk aliyorsunuz.

7 / 12

Basak Toprak + Degisken (24 Agustos - 23 Eylül): Bugün maddi konularda karsi tarafin destegine ihtiyaç duymuyor ve her seyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Farkli bir yapiniz var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarinizi baskalarinin yaninda konu yapmaktan hoslanmiyorsunuz.

8 / 12

Aslan Ates + Sabit (23 Temmuz - 23 Agustos): Iliskilerinize kararli adimlarla yaklasiyorsunuz. Özgürlügünüzü özleseniz de, bu tavrinizi ortaya koyacak gücünüz yok. Bulundugunuz ortamlarda herkesin sorumlulugunu yüklenerek, isteklerinizi içinizde saklamaktan yanasiniz.

9 / 12

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz): Ay, karsit burcunuzda ilerliyor. Yasadiginiz askin rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediginiz bir bosluk var. Kisa vadeli iliskilerde aradiginiz tatmini bulamiyorsunuz. Maddi sikintilar kafanizi kurcalayabilir.

10 / 12

Ikizler Hava + Degisken (21 Mayis - 21 Haziran): Bugün, yasli kisilerin yardimina kosabilirsiniz. Derin düsüncelerin insani olmaniza ragmen, fazla sorumluluk aldiginiz zaman, her seye sinirlenebiliyorsunuz. Özellikle duygusal sorunlarinizi fazla kafaniza takiyorsunuz.

11 / 12

Boga Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayis) : Çevrenizde otoritenizin sarsilmasina tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bagliliginiz tartisilmaz. Duygu derinliginizi her zaman ortaya çikarmaktan hoslanmadiginiz için, çogu kez sizi yanlis tanimalarina neden oluyorsunuz.

12 / 12

Koç Ates + Öncü (21 Mart- 20 Nisan) : Kendinizi her zamankinden farkli hissediyorsunuz. Içinizde özgürlük duygulariyla, bulundugunuz ortamdan uzaklasamiyorsunuz ama hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissediyorsunuz. Ruhunuzda firtinalar esiyor.

1 milyonu geçti! Olgun Şimşek söyledi, Türkiye’nin yüreği titredi!

1 milyonu geçti! Olgun Şimşek söyledi, Türkiye’nin yüreği titredi!

Nilgün Belgün, sevişme itirafıyla gündemi salladı

Nilgün Belgün, sevişme itirafıyla gündemi salladı

Wanda Nara'dan olay yorum! Aklı fikri cinsellik

Wanda Nara'dan olay yorum! Aklı fikri cinsellik