Beşiktaş haberleri | Trabzonsporlu oyuncu, Valerien Ismael’i üzdü

Teknik direktör Valerien Ismael, Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz’ün sözleşmesinin uzatılmamasını ve bedelsiz olarak Trabzonspor’a gönderilmesini büyük bir kayıp olarak görüyor. Dorukhan, bu sezon Trabzonspor için adeta joker görevi gördü. Kah ön liberoda, kah stoperde, kah sağ bekte oynayarak takımın gizli kahramanlarından oldu.

1 Mayıs 2022 Pazar 14:33 - Güncelleme: 1 Mayıs 2022 Pazar 14:33
1 / 5

Trabzonspor’da sampiyonluga en önemli katkilardan birini de Dorukhan Toköz yapti… Ön libero oynadi, stoper, sag bek ve 8 numara oynadi. Nerede bosluk varsa orasini doldurdu. Antalyaspor maçinda da attigi golle 1 puanin mimarlarindan oldu.

2 / 5

Ceyhun Kazanci ile beraber Trabzonspor’un Antalyaspor’la oynadigi sampiyonluk maçini izleyen Valerien Ismael ise, Dorukhan’i isaret ederek “kaybi çok aci verici” ifadesini kullandi.

3 / 5

Topal, Pjanic, Oguzhan ve Atiba’nin yani sira Can’in da büyük ihtimalle takimda olmayacagi ortamda Gedson ve Josef’in yanina yerli bir alternatif isteyen Fransiz teknik adam, “mükemmel bir alternatif olurdu” itirafinda bulundu.

4 / 5

Dorukhan eski hocasi Sergen Yalçin'dan (Galatasaray; 2001/02 & Besiktas; 2002/03) bu yana üst üste iki Süper Lig sezonunda iki farkli takimin formasiyla sampiyonluk yasayan ilk Türk oyuncu unvanini elde etti.

5 / 5

Avrupa’da oynamak için Besiktas’tan ayrilan ancak takim bulamadigi için Trabzonspor’la anlasan Dorukhan’a Besiktas geçen sezon son olarak 800 bin Euro’nun TL karsiligi olan 7 milyon TL’yi teklif etmisti. Dorukhan o teklifi kabul etmis olsaydi su anda maasinin euro karsiligi 500 bin Euro’dan az olacakti.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi