Beşiktaş’a 4 hücumcu birden! Cenk Tosun bitmek üzere!

Beşiktaş haberleri | Beşiktaş’ta hücum bölgesine transfer için çalışmalar sürüyor. Wout Weghorst konusunda ısrarcı olan siyah-beyazlılar, Jackson Muleka ve Sporting forması giyen Jovane Cabral için de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Cenk Tosun transferi ise bitmek üzere.

24 Haziran 2022 Cuma 10:34 - Güncelleme: 24 Haziran 2022 Cuma 10:34
1 / 6

Sportif direktör Ceyhun Kazanci yönetiminde yapilan görüsmelerde özellikle hücum hattina yapilacak takviyelerde ciddi mesafe kaydedilmis durumda. Santrfor için en basindan bu yana Hollandali golcü Wout Weghorst konusunda israrci olan siyah beyazlilar, oyucunun istedigi Einracht Frankfurt ve Dortmund takimlarinin baska santrfor almasiyla yeniden ataga geçti.

2 / 6

Hafta içinde Arnautovic ve Seferovic isimlerini de gündemine alan ve kulüplerine sartlarini soran Besiktas, Weghorst'un olma ihtimali yeniden belirince ibreyi Hollandaliya çevirdi. Bu transfer için birkaç gün içinde yeni gelismelerin olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

3 / 6

Yerli santrfor içinse Cenk Tosun'a öncelik taniyan siyah beyazlilar, Milli futbolcunun hem kendisi ve hem de babasiyla görüsmeleri sürdürüyor. Ayrica alinan bilgilere göre bu transferin tamamlanmasinda bazi pürüzler kaldi. Bu pürüzlerin çözülmesi halinde Cenk, Besiktas'a imzayi atacak.

4 / 6

Hücum hattina sol kanat ve kanat forvet olmak üzere iki oyuncu daha almayi isteyen Besiktas'in hedefleri ise geçen sezonun ikinci devresini Kasimpasa'da geçiren Jackson Muleka ve Sporting formasi giyen Jovane Cabral. Muleka'nin kulübü Standart Liege ile görüsmeleri sürdüren Ceyhun Kazanci, bu transferi kiralik formülü ile bitirmeye çalisiyor.

5 / 6

Sol kanat oynayan Jovane Cabral için de Sporting ile yapilan pazarliklarda 3 milyon Euro'ya yaklasan bir bonservis ücreti teklif eden siyah beyazlilar, bu transferleri sonuçlandirarak kampa yetistirmek istiyor.

6 / 6

Bu arada stoper adaylari arasinda önemli bir siralamaya sahip olan Abdülkerim Bardakçi için Konyaspor'un Fenerbahçe ile anlasmasi üzerine beklemeye geçen Besiktas, Abdülkerim ile Fenerbahçe'nin ilk görüsmesinden sonuç çikmamasi üzerine yeniden devreye girdi. Dün gece taraflar arasinda bir görüsme yapildigi da gelen bilgiler arasinda.

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Nurgül Yeşilçay'ın videosu ''48 kere maşallah'' dedirtti

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Sergen Yalçın'dan bir çalım da Sefo'ya! Melisa Döngel'i kaptı

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi

Orhan Gencebay'ın eşinden muhalefete 'köpek' benzetmesi